میرصادق جامعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره اخبار منتشره در فضای مجازی مبنی بر اجرای طرح بسندگی زبان فارسی در شهرستانهای چالدران و ماکو اظهار داشت: پیامهای منتشر شده در فضای مجازی از شهرستانهای چالدران و ماکو در خصوص اجرای طرح بسندگی زبان فارسی شایعه است.
وی بیان کرد: در تمامی پایگاه های سنجش کودکان را با زبان مادری و محلی تست میکنند و در ضمن در مراحل و روند سنجش به موضوع زبان فارسی اشاره نشده است.
وی گفت: تست و سنجش سلامت کودکان غیر از زبان مادری در بدو ورود به مدرسه جوابگو نیست و در صورت استفاده از زبان غیر مادری نتیجه تست و سنجش با مشکل مواجه می شود.
ارزیابی شاخصهای سلامت دانش آموزان آذربایجانغربی از خرداد ماه در سطح پایگاه های سنجش شروع شده است.
بر اساس اظهارات معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش طرح بسندگی زبان فارسی به هیچ وجه مقابله با زبان مادری نیست و تلاش بر این است تا نوآموزان مناطق دوزبانه مهارت های ارتباطی و زبان فارسی را فرا بگیرند تا برچسب دیرآموز به آنها زده نشود.
در این رابطه یک برنامه جبرانی برای نوآموزانی که زبان فارسی را بلد نیستند، برگزار میشود تا وقتی کلاس اول میروند، حرف معلم را متوجه شده و مفاهیم کتاب درسی را درک کنند.
بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش قرار است استانداردهای آمادگی بسندگی زبان فارسی در قالب طرح سنجش نوآموزان احصا شود تا آنها قبل از ورود به دبستان، غربالگری شده و افرادی که با زبان فارسی آشنایی ندارند، خدمت هدفمند دریافت کنند.
۷۱۲۵/۲۰۹۳
نظر شما