۲ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۱۱
کد خبرنگار: 1677
کد خبر: 83409787
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شرکت‌های داخلی در حال ساخت تجهیزات فرودگاهی هستند
عکس تزئینی است

سنندج - ایرنا - رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: شرکت‌های داخلی در حال ساخت تجهیزات فرودگاهی با تکیه بر توان متخصصان داخلی برای مقابله با تحریم‌ها هستند.

هوشنگ امیرمکری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تبلیغات رسانه ای در خصوص تاثیر تحریم‌ها در خدمات پروازی کشور اظهار داشت: ایران هم اکنون در خصوص زیرساخت های پروازی هیچ وابستگی به کشورهای خارجی ندارد و تمام این زیرساخت‌های با تکیه بر توان نیروها و پیمانکاران داخلی احداث و تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: در بخش تجهیزات هوانوردی سال‌های گذشته وابستگی‌هایی به برخی کشورها داشتیم که با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و تلاش های انجام یافته بخشی از این تجهیزات طی قراردادهای مختلفی با شرکت های داخلی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی در حال مطالعه و تامین شدن است.

امیرمکری افزود: سعی می‌شود با به نتیجه رسیدن این قراردادها نیازها را از داخل کشور تامین ‌کنیم و در قالب این تفاهم نامه ها سفارش ساخت آنها به شرکت‌های داخلی داده شود و با نظارتی که این شرکت بر مراحل ساخت تجهیزات انجام می دهد بخشی از آنها به مراحل پایانی تولید خود را طی می کنند.

وی یادآور شد: بخش تجهیزات ترمینالی،   دستگاه‌های تسمه نقاله فرودگاهی، سیستم های توزین بار داخل ترمینال‌ها، سیستم های امنیتی داخلی ترمینال‌ها و در حتی سیستم های کمک ناوبری و راداری بخشی از نیازهایی است که شرکت فرودگاه‌ها با قراردادهای داخلی به دنبال رفع واسبتگی به خارج از کشور است.

امیرمکری با اشاره به کسب برخی موفقیت‌ها در این بخش گفت: در این زمینه دستگاه‌های ایکس ری نصب شده در ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره) اقدامات به نتیجه رسیده بود و دستگاه دی ام ری نیز در مرحله نهایی تکمیل برای تحویل به شرکت فرودگاه ها است.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در خصوص اعتبارات عمرانی این شرکت در سال جاری افزود: هفت هزار میلیارد ریال برای طرح های توسعه ای کشور اعتبار در نظر گرفته ایم که با توجه به نیازها و تقاضاهای فرودگاه ها به طرح ها تخصیص داده می شود که تکمیل ۶ فرودگاه در دست ساخت از جمله سقز این طرح ها است.

وی تاکید کرد: این طرح ها در سال جاری با توجه به اهمیت طرح اعتباراتی را برای تکمیل می گیرند که فرودگاه سقز در این بخش ۳۱۰ میلیارد ریال است.

امیرمکری در خصوص برقرار پروازهای بین سنندج و اقلیم کردستان عراق گفت: هم اکنون تنها ۶۰ درصد از زیرساخت های فرودگاه های کشور مورد استفاده قرار می گیرد که در این راستا این شرکت امادگی پذیرش هر نوع پرواز بین المللی و داخلی را دارد و انتظار می رود مسئولان استان این نوع پروازها را به صورت جدی پیگیری کنند.

وی یادآور شد: اشکالی که در این خصوص وجود دارد عدم برخی امکانات در شرکت های هواپیمایی داخلی بوده که در این راستا شرکت ها به دنبال تامین زیرساخت های با توجه به نیازهای منطقه های مختلف است.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به منظور شرکت در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرودگاه های کشور به سنندج سفر کرده بود،  در این مراسم امیرعباس نظری‌زاده به عنوان مدیرکل فرودگاه های سنندج معرفی و از خدمات ۱۵ ساله محسن سیف‌زاده تقدیر شد.

فرودگاه بین المللی سنندج یکی از حدود ۹۰ فرودگاه فعال کشور است که در سال ۱۳۳۰ در قالب فرودگاه لشگر پیاده ارتش در کردستان راه اندازی شد و بعدها به فرودگاه مسافری تغییر کاربری داد و اکنون جز فرودگاه های عملیاتی کشور است.

علاوه بر فرودگاه سنندج، فرودگاه سقز نیز با سرمایه گذاری شرکت فرودگاه های کشور در حال احداث است.

۳۰۳۴/۹۱۰۲

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha