این مراسم با حضور هوشنگ امیرمکری رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران برگزار شد و از خدمات ۱۵ ساله محسن سیفزاده مدیرکل پیشین نیز تقدیر شد.
ارتقای خدمات فرودگاهی کردستان نیاز اصلی توسعه کردستان است
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در این مراسم اظهار داشت: امروزه صنعت هوایی در حوزه حمل و نقل زمینی و دریایی یکی از رکن های توسعه است و مجموعه استان ها همواره به دنبال ایجاد و احداث و ارتقای خدمات خود در این بخش هستند.
شهرام ملکی افزود: فرودگاه سنندج نیز با وجود محدودیت های توپولوژی از زیرساخت های بین المللی را دارد و شایسته نیست پنج روز از ایام هفته در آن پرواز وجود داشته باشد.
وی افزود: مبادلات تجاری سالانه ۶.۷ میلیارد دلاری مرز باشماق و سیرانبند و پتانسیلهای اقتصادی و همجواری با اقلیم کردستان عراق باعث شده ظرفیت راه اندازی پروزهای بینالمللی در فرودگاه سنندج فراهم شود که از این روز ارتقا خدمات فرودگاهی با توجه توپولوژی و وضعیت جاده ها نیاز اصلی توسعه کردستان است.
ملکی یادآور شد: اقلیم کردستان به ویژه استانهای اربیل و سلیمانیه تمایل دارند تا پروازهای مختلفی بین این استان ها و سنندج برقرار شود تا علاوه بر مراودات تجاری مسافران این منطقه با سهولت بتوانند از خدمات درمانی کردستان و ایران استفاده کنند.
۳۷۰ میلیارد ریال برای احداث فرودگاه سقز تصویب شده است
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: احداث فرودگاه سقز از هشت سال گذشته با هدف خدمت رسانی به مردم کردستان، قمستی از مردمان آذربایجان غربی و زنجان آغاز شده و انتظار می رود شرکت فرودگاه ها کشور در این راستا توجه ویژه ای به اتمام و راه اندازی این فرودگاه داشته باشد.
وی گفت: هم اکنون عملیات اجرایی این طرح در قالب پروژه های مختلف با ۳۷۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب در دستور کار قرار گرفته است.
آنچه که هم اکنون از شرکت فرودگاه های کشور انتظار می رود تامین اعتبار مورد نیاز طرح و بازنگری ترمینال و ارتقای مطالعات با توجه به شرایط فرود و پرواز هواپیماهای ای تی ار است.
با توجه به تعداد کشته و وضعیت جاده های صوری است با تجمیع خدمات دولت و افزایش تخصیص توسعه فرودگاه های کردستان در دستور کار ویزه قرار بگیرد تا آسیب های این چالش ها را کاهش داد.
محسن سیفزاده مدیرکل سابق فرودگاههای کردستان نیز در این مراسم گفت: از سال ۱۳۸۳ با همکاری همکاران این فرودگاهها با قانونمداری و تکلیف محوری تلاش خود را در زمینه اجرای برنامههای فرودگاه های کشور داشته و در این راستا موفقیتهایی را نیز کسب کردهایم.
فرودگاه بین المللی سنندج یکی از حدود ۹۰ فرودگاه فعال کشور است که در سال ۱۳۳۰ در قالب فرودگاه لشگر پیاده ارتش کردستان راه اندازی شد و بعدها به فرودگاه مسافری تغییر کاربری داد و اکنون جز فرودگاه های عملیاتی کشور است.
علاوه بر فرودگاه سنندج، فرودگاه سقز نیز با سرمایه گذاری شرکت فرودگاه های کشور در حال احداث است.
۳۰۳۴/۹۱۰۲
نظر شما