معاون پژوهش دانشگاه کردستان روز چهارشنبه اظهار داشت: سیستم رتبه بندی وبومتریکس که در اسپانیا مستقر است، بر اساس تعداد ارجاعات اعضای هیأت علمی در گوگل اسکولار در سال ۲۰۱۹ است و از این طریق اقدام به رتبه بندی دانشگاهها کرده است.
کیومرث کرمی افزود: در این رتبه بندی، پنج هزار دانشگاه در سراسر جهان بر اساس مجموع تعداد ارجاعات مربوط به ١٠٠ پروفایل برتر اعضای هیأت علمی در گوگل اسکولار ارزیابی شدهاند که بر این اساس دانشگاه کردستان با ٥۳ هزار و ۱۳۹ مورد ارجاع، موفق به کسب این رتبه شده است.
وی کسب این رتبه را دستاورد مهمی برای دانشگاه تلقی کرد و گفت: بر این اساس این رتبه، دانشگاه کردستان از دانشگاههایی نظیر بوعلی همدان، خوارزمی، ارومیه، شهید چمران اهواز و زنجان از جایگاه برتری برخوردار است.
معاون پژوهش دانشگاه کردستان در خصوص تأثیر این رتبه بندی یادآور شد: کسب رتبه و قرار گرفتن دانشگاه کردستان در جمع دانشگاههای برتر جهان، افزایش تمایل بیشتر دانشجویان و هیأت علمی برای حضور در این دانشگاه را در پی داشته و علاوه بر این، موجب استقبال از استخدام فارغالتحصیلان دانشگاه نیز خواهد شد.
وی همچنین به تأثیرگذاری اجتماعی کسب این رتبه نیز اشاره کرد و گفت: حضور در جمع دانشگاههای برتر جهان در عرصه بینالمللی نیز تأثیر مثبت داشته و تمایل دانشجویان خارجی به حضور در این دانشگاه را در پی خواهد داشته و همکاری و مراودات بینالمللی را افزایش خواهد داد.
وی اضافه کرد: دانشگاه با این رتبه بندیها زنده است و چنانچه بخواهد در سطح بینالمللی مطرح بوده و فعالیت داشته باشد، باید برای ارتقای رتبه و جایگاه خود بکوشد.
کرمی همچنین در خصوص اقدامات دانشگاه برای ارتقای رتبه افزود: به منظور ارتقای رتبه و جایگاه دانشگاه، شورای سیاست گذاری رتبه بندی دانشگاه تشکیل شده که رئیس دانشگاه در رأس هرم قرار دارد و معاون پژوهشی، معاون آموزشی، رئیس روابط بین الملل و مدیر دفتر نظارت و ارزیابی و چند نفر پژوهشگر شاخص دانشگاه در آن حضور دارند و به دنبال ارائه راهکار و سیاست گذاری برای ارتقای رتبهبندی دانشگاه هستند.
دانشگاه کردستان بیش از ۱۰ هزار دانشجو در ۳۰ رشته دکتری، ۱۰۴ رشته کارشناسی ارشد و ۵۲ رشته کارشناسی مشغول به تحصیل دارد، این دانشگاه همچنین دارای ۳۸۵ عضو هیات علمی است.
۹۹۳۷/۹۱۰۲
نظر شما