حجت الاسلام علی شکری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس تحقیق و راهکارهای علمی و عملی باید اجرای طرحهای تبلیغی و فرهنگی متناسب با شرایط جامعه به مردم به خصوص قشر جوان واگذار شود.
وی خاطر نشان کرد: برونسپاری طرحهای تبلیغی در بخشهای مختلف از سالهای گذشته در سمنان در دستور کار قرار دارد و بیش از یکهزار و ۵۰۰ تشکل اسلامی در استان در بخشهای مختلف فعالیت دارند.
وی تصریح کرد: کاهش تصدیگری دستگاه اجرایی در اجرای طرحهای تبلیغی در دستور کار است و باید اجرای رویکردهای فرهنگی با نیاز جامعه همخوانی داشته باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان ادامه داد: با ابزارهای مختلف از جمله رسانه می توان برای اجرای طرحهای فرهنگی در استان اقدام کرد و برای ترویج ارزشهای اسلامی حاکمیت به تنهایی قادر به اجرای برنامههای اسلامی و ارزشی نیست.
شکری اضافه کرد: برنامههای تبلیغی قابلتوجهی برای نشر رویکردهای اسلامی و مذهبی با محوریت کاهش تصدیگری در سمان درحال پیگیری است که با مشارکت سازمانهای مردم نهاد این طرحها اجرا می شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: تشکلهای مذهبی و کانونهای مساجد ظرفیت قابلتوجه برای ترویج رویکردهای مذهبی و اسلامی است که با برنامهریزی اصولی باید این بخش بیش از پیش شکوفا شود.
تعلیم قرآن، احکام، معارف دینی و اسلامی، نشاط اجتماعی، سبک زندگی اسلامی و دینی، فرایض اسلامی، حجاب و عفاف از جمله هدفگذاریهای برنامههای اداره کل تبلیغات اسلامی در سالهای گذشته برای ترویج و تبلیغ رویکردهای اسلامی بوده است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳