بهروز شهابی زاد روز شنبه در نشست شورای منطقهای آموزش و پرورش شهرستان اردکان، بر اجرای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب تأکید کرد.
وی با بیان اینکه پس از ۴۰ سالگی انقلاب، باید وابستگی اقتصاد کشور را به نفت کاهش دهیم؛ افزود: در این راستا باید براساس دستورالعملهای موجود، سیاستهای درآمدی جایگزین را اجرایی نماییم.
فرماندار اردکان با اشاره به بند «ب» تبصره ۲۵ تصریح کرد: اگر مدارس فرسوده در موقعیت مکانی بسیار مناسبی قرار گرفتهاند که جابهجایی آنها باعث درآمدزایی و ارزشافزوده بالاتری برای آموزش و پرورش باشد؛ میتوان با استفاده از معافیتهایی نظیر تغییر کاربری، آنها را به مکانی دیگر منتقل کرد و از این آورده برای ساخت مدارس جدید استفاده نمود.
شهابیزاد با اشاره به وضعیت درآمدی و اعتبارات عمرانی کشور، بیان داشت: در سالجاری تنها یک مدرسه در اردکان برای توسعه و بازسازی از محل اعتبارات دولتی درنظر گرفته شده است.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان اردکان اظهار داشت: مصوبات این شورا به عنوان عالیترین شورا در حوزه آموزش و پرورش باید از حالت تئوری خارج شده و به مرحله عمل برسد.
وی همچنین از تشکیل کارگروهی در خصوص شناسایی مدارس مستعد برای اجرای بند ب تبصره ۲۵ خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم با استفاده از ظرفیتهای قانونی و کمک خیران بخشی از مشکلات فضای فیزیکی آموزش و پرورش شهرستان را حل کنیم.
مدیر آموزشوپرورش اردکان نیز با اشاره به رشد جمعیت دانشآموزی در سال تحصیلی آینده و کمبود فضای آموزشی مناسب گفت: ۶۴ درصد از مدارس اردکان فرسوده است که به همت خیرین برای ساخت مدارس جدید نیاز داریم.
ابوالفضل کارگر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بهویژه شهدای فرهنگی و دانشآموز به تشریح اقدامات صورت گرفته در راستای ارتقای سطح آموزشی و پرورشی دانش آموزان پرداخت.
وی گفت: با پیگیریهای صورت گرفته با اداره کل آموزشوپرورش استان و وزارتخانه، موافقت و مجوزهای لازم برای راهاندازی رشتههای مدیریت امور اداری، عکاسی دیجیتال و تربیتبدنی در شهرستان اردکان گرفته شده است.
مدیر آموزشوپرورش اردکان با اشاره به برنامههای راهبردی این اداره گفت: این برنامهها بر مبنای سند تحول آموزشوپرورش بهصورت کمی و کیفی و در بازه زمانی یکساله، ۲ ساله و سهساله تدوینشده است که در نشست با مدیران و سایر دستگاههای مرتبط نهایی و اجرایی میشود.
وی با اشاره به استقرار صنایع مختلف در شهرستان اردکان اظهار داشت: ایجاد و راهاندازی رشتههای صنایع شیمیایی و مکانیک صنعت لازم به نظر میرسد که در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است و امیدواریم که با همکاری مسئولان شهرستان و صنایع بتوانیم مجوز راهاندازی این رشتهها را نیز بگیریم.
کارگر افزود: با توجه به وجود بازار کار مناسب برای فارغالتحصیلان رشتههای فنی و کار و دانش در سطح شهرستان باید به هنرستانها و تقویت آنها توجه کرد. در سند راهبردی وزارت آموزشوپرورش باید ۴۳ درصد از دانش آموزان ما هنرستانی و در رشتههای فنی مشغول به تحصیل باشند که در حال حاضر ۳۶.۳ درصد از دانش آموزان ما در این رشتهها تحصیل میکنند.
وی همچنین با اشاره به فرسوده بودن ۶۴ درصد از مدارس اردکان گفت: در راستای جذب کمکهای خیرین برای ساخت فضاهای آموزشی، در چند روز گذشته کلنگ ساخت دو باب مدرسه خیری به زمین زدهشده است و چند نفر دیگر از خیرین نیز اعلام آمادگی کردهاند که در صورت وجود زمین برای ساخت مدرسه در این زمینه اقدام کنند.
مدیر آموزشوپرورش اردکان در پایان افزود: بهمنظور جلوگیری از ۲ نوبتی شدن مدارس، در سال تحصیلی گذشته تعداد ۱۳ کلاس درس در مدارس اردکان ایجادشده است و امسال انشاالله آموزشگاهی ۲ شیفته نداریم این در حالی است که با افزایش جمعیت دانش آموزان در سالهای آینده با کمبود شدید فضای آموزشی روبرو هستیم که البته با همت خیرین میتوانیم از ۲ نوبتی کردن مدارس جلوگیری کنیم.
مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
۷۵۴۴/ 6197
نظر شما