به گزارش خبرنگار ایرنا، محبوبه رجب نسب روز یکشنبه در نشست با مدیرکل امور عشایری گلستان گفت: این برنامه ها در راستای امضای تفاهم نامه مشترک بین این دو اداره کل و با هدف بهره مندی کودکان و نوجوانان عشایر استان از برنامه های فرهنگی، هنری و آموزشی کانون، اجرا می شود.
وی افزود: برپایی نمایشگاه کتاب، برگزاری مسابقات کتابخوانی، قصه گویی، کار دستی، برگزاری بازی های بومی و محلی و اجرای نمایش تئاتر از جمله برنامه های پیش بینی شده برای کودکان و نوجوانان عشایر بومی و کوچنده گلستان است که مطابق جدول زمان بندی شده ازسوی طرفین، اجرا می شود.
رجب نسب اضافه کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان پیش از این نیز با امضای تفاهم نامه همکاری با برخی دستگاه های اجرایی استان از جمله دادگستری، کمیته امداد، آموزش فنی و حرفه ای و قرارگاه پیشرفت و آبادانی، اقدام به برگزاری و اجرای برنامه های فرهنگی، هنری و آموزشی برای جامعه هدف در این نهادها نموده است.
وی تصریح کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان در راستای شرح وظایف و فعالیت های فرهنگی، هنری و آموزشی خود، آمادگی لازم برای امضای تفاهم نامه با دیگر ادارات و نهادها را نیز دارد که فعلا ادارات کل بهزیستی، پدافند غیرعامل و تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در نوبت امضای این تفاهم نامه هستند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان همچنین اعلام کرد که این استان برای نخستین بار میزبان مرحله منطقه ای بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی کشور است که آبان ماه امسال قرار است با حضور ۶ استان همجوار شامل تهران، البرز، مازندران، گیلان، سمنان و خراسان شمالی برگزار شود.
به گزارش ایرنا، مدیرکل امور عشایر گلستان نیز در این نشست با قدردانی از مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برای اجرای برنامه های فرهنگی، هنری و آموزشی ویژه کودکان و نوجوانان عشایر گفت: بخشی از برنامه های پیش بینی شده توسط کانون برای عشایر بومی ترکمن و بخشی نیز در زمان حضور عشایر کوچنده از استان های خراسان شمالی، رضوی و سمنان در منطقه (۱۵ آبان تا ۱۵ اردیبهشت ) اجرا می شود.
رضا علیپوری افزود: جامعه عشایری همچون دو جامعه روستایی و شهری به برنامه های مختلف در حوزه های فرهنگی، هنری و آموزشی نیاز دارد و همه دستگاه ها و نهادهای اجرایی می بایست بخشی از برنامه های خود را به جامعه زحمتکس عشایری اختصاص دهند.
وی اضافه کرد: اداره کل امور عشایری گلستان حدود ۱۰ روز پیش در مکاتبه با ۶۶ اداره و نهاد دولتی و انقلابی، خواستار ارائه برنامه ها و اقدامات آنها برای جامعه عشایری این استان شد که تا الان فقط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام آمادگی کرد.
به گزارش ایرنا، جمعیت جامعه عشایری استان گلستان حدود ۲۱ هزار نفر است که ۱۱ هزار نفر آنان عشایر کوچنده از استان های خراسان سمالی، رضوی و سمنان و بقیه عشایر بومی می باشند که بیشتر در سه شهرستان گنبدکاووس، مراوه تپه و کلاله مستقر هستند.
/۳۰۳۹/۱۸۶۰
نظر شما