زهره عبادتی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پایش زیست محیطی واحدهای صنعتی در حوزه های مدیریت پسماند، تصفیه خانه و فضای سبز نقش مهم و اساسی در حفظ محیط زیست و توسعه پایدار شهرستان ری خواهد داشت.
وی با بیان اینکه ۱۳ درصد صنعت کشور در شهرستان ری مستقر است، عنوان کرد: پایش شهرک های صنعتی در خصوص مدیریت پسماند، پساب و ایجاد فضای سبز در اولویت های اداره حفاظت محیط زیست ری قرار دارد که منجر به اجرای عملیات بهسازی تصفیه خانه شهرک های صنعتی و مدیریت پسماند می شود.
عبادتی تاکید کرد: واحدهای تولیدی و خدماتی که در شهرک های صنفی و لکه های صنعتی جنوب پایتخت قرار دارند، اغلب صنوف مزاحم شهری تهران بوده اند که به این مناطق منتقل شده اند از همین رو صاحبان این صنایع باید در کنار کار خود به محیط زیست و مردم این مناطق توجه ویژه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه شهرک های صنفی و لکه های صنعتی شهرستان ری بین ۵۰۰ تا سه هزار واحد تولیدی و خدماتی را در خود جای داده اند، تصریح کرد: پراکندگی مناطق صنعتی و استقرار نامناسب آنها در کنار توسعه شهر در جنوب پایتخت مشکلات عدیده زیست محیطی ایجاد کرده که گاهی موجب نارضایتی شهروندان نیز می شود.
عبادتی یادآور شد: اگر واحدهای تولیدی برای خروجی فاضلاب و مدیریت پسماند خود اقدامات عملی انجام ندهند، ابتدا با اخطاریه و در مرحله بعد به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری با برخورداری از ۵۶ اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و همچنین وجود شهرک صنعتی شمس آباد، خاوران، ۱۵ لکه صنعتی، کارخانه سیمان، پالایشگاه نفت تهران و کارگاه های تولیدی و خدماتی از جمله سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است که گاهی این واحد های صنعتی مشکلات زیست محیطی عدیده ای در حوزه های آلودگی هوا، آب و خاک برای مردم این شهرستان ایجاد می کنند.
شهرستان ری با جمعیتی حدود یک میلیون نفر در جنوب تهران واقع شده است.
/۶۰۰۳/۳۲۱۸
نظر شما