به گزارش روز شنبه ایرنا در اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور آمده است: با توجه به برخی برداشتهای نادرست درباره مصوبه اخیر شورای عالی اداری که با هدف اصلاح ماده (۳) مصوبه پنجم آذرماه 1393 آن شورا صادر شد، سازمان اداری و استخدامی کشور در این باره توضیح داده است.
به موجب مصوبه پنجم آذر 1393 شورایعالی اداری که با عنوان «برنامه آموزش و تربیت مدیران آینده» ابلاغ شده است، دستگاههای اجرایی موظفند نسبت به معرفی کارکنان واجد شرایط احراز مشاغل مدیریت پایه، میانی و ارشد به کانونهای ارزیابی اقدام و از ابتدای سال ۱۳۹۷، در انتخاب و انتصاب مدیران خود از افرادی استفاده کنند که علاوه بر شرایط احراز پیشبینیشده در مقررات مربوطه، دارای گواهینامه شایستگی عمومی احراز سمتهای مدیریتی که از سوی کانونهای ارزیابی صادر میشود نیز باشند.
در ماده (۳) این مصوبه، داشتن حداکثر ۴۵ سال سن به عنوان یکی از شرایط معرفی کارکنان به کانونهای ارزیابی برای «کلیه سطوح مدیریتی» پیشبینی شده بود که این موضوع موجب بروز برخی مشکلات در معرفی افراد واجد شرایط به کانونهای ارزیابی شد از این رو، دستگاههای اجرایی تقاضا داشتند که حداکثر سن برای سطوح مختلف مدیریتی متفاوت باشد.
در این راستا، به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور، شورایعالی اداری در جلسه روز هفدهم تیر 1398 ضمن اصلاح مصوبه قبلی خود، شرایط سنی ورود افراد به کانونهای ارزیابی را برای مدیران پایه و عملیاتی ۴۵ سال، مدیران میانی ۴۷ سال و مدیران ارشد، ۵۰ سال تعیین کرد.
بر اساس این این مصوبه، تعیین حداکثر سن برای معرفی کارکنان به کانونهای ارزیابی بوده و به انتصاب افراد در پستهای مدیریتی یا حداکثر سن مدیریت در سطوح مختلف ارتباطی ندارد.
سازمان اداری و استخدامی کشور، توضیح این مطلب را ضروری میداند که «برنامه آموزش و تربیت مدیران آینده» تنها سطوح مدیریت پایه، میانی و ارشد را شامل شده و مقامهای موضوع ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری و همطرازان آنها مشمول این برنامه نمیشوند.
نظر شما