سخنان ترامپ برای مذاکره با ایران هیچ ارزشی ندارد

تهران - ایرنا - تحلیلگر و کارشناس مسائل خاورمیانه شبکه آ ار د(ARD)آلمان می گوید، ادعاهای ترامپ که دائم از آمادگی اش برای مذاکره بدون پیش شرط با ایران سخن می گوید، هیچ ارزشی ندارد، زیرا وی شیفته مورد توجه بودن و خودنمایی است.

«راینهارد باوم گارتن» که سال ها به عنوان تحلیلگر مسائل خاورمیانه برای شبکه اول تلویزیون دولتی آلمان(ARD) فعالیت کرده از امکان حل اختلافات و پایان تنش ها در منطقه سخن گفت وبااشاره به تشدید بحران در منطقه در نتیجه فشارهای اقتصادی آمریکا هشدار داد که ادامه این وضع ممکن است به وخامت اوضاع دامن بزند.

وی افزود: این در حالی است که ایران خود را قربانی جنگ اقتصادی آمریکا می داند و به این دلیل دست به عمل می زند و این واکنش ها تا جایی ادامه می یابد که روزنه ای برای مذاکره پیدا شود.
این کارشناس آلمانی هشدار داد که در صورت پررنگ تر شدن حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس و تنگه هرمز، خطر رویارویی نظامی افزایش می یابد.
به اعتقاد وی این که «دونالد ترامپ» دائم از آمادگی اش برای مذاکره بدون پیش شرط با ایران سخن می گوید، هیچ ارزشی ندارد، زیرا وی شیفته مورد توجه بودن و خودنمایی است.
بر این اساس ترامپ پیشتر نیز در دیدار با رهبر کره شمالی، این تمایل خود را نشان داده است؛ این دیدار هیچ دستاوردی در حل اختلافات دو طرف نداشت اما رئیس جمهوری آمریکا بهره برداری خودش را که نمایش در برابر دوربین های تلویزیونی بود، برگزار کرد.
باوم گارتن افزود: سیاست فشار حداکثری ترامپ نه تنها ادامه می یابد بلکه شدیدتر هم می شود و از سوی دیگر ایران با وجود سختی های فراوان در برابر این فشارها سر خم نمی کند.این در شرایطی است که ترامپ در بحبوحه فعالیت های انتخاباتی برای جمع کردن آرای بیشتر است و همین مسئله وی را بیش از پیش غیرقابل پیش بینی می کند.وی نمی خواهد در مقابل رقبای دموکرات خود ضعیف به نظر برسد و مانند «جیمی کارتر» رئیس جمهوری وقت آمریکا در ۱۹۸۰، به خاطر بحران ایران انتخابات را واگذار کند.

وی نوشت: با این حال اقدامات پیشین ترامپ از جمله خروج از برجام و بی تفاوتی به قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت منجر به وضعیت کنونی شده و بیش از همه به ملت های منطقه و شرکای اروپایی ایران صدمه زده است.
این کارشناس مسائل خاورمیانه تاکید کرد که با وجود شرایط فعلی، دو طرف می توانند از تنش ها کاسته و به شرایط عادی بازگردند. برای این کار آمریکا ابتدا باید تحریم هایی که اخیرا اعمال کرده لغو کند؛ ایران نیز باید نفتکش انگلیسی را از توقیف خارج و از اقدامات تنش زای دیگر خودداری کند.
همچنین طرف های امضا کننده توافق هسته ای باید به میز مذاکره با ایران بازگشته و با گفتگو به حل اختلاف نظرها بپردازند.  

در ماه‌های اخیر، آمریکا با اعزام بمب‌افکن، ناو هواپیمابر و چند هزار نظامی به منطقه، به تنش در خلیج فارس دامن زده است.واشنگتن اعلام کرده که قصد دارد برای «حراست از آزادی دریانوردی»، یک ائتلاف دریایی در منطقه ایجاد کند با این حال عدم استقبال از این طرح موجب شده تا رسانه‌های آمریکایی از این طرح با عنوان «ائتلاف یک نفره» یاد کنند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha