نظر افضلی شامگاه یکشنبه در آیین گرامیداشت دهه تولید ملی خراسان جنوبی افزود: از ۶۰ ماده معدنی، ۴۹ مورد در خراسان جنوبی شناسایی شده است اما آیا توانسته ایم این ظرفیت و موهبت خدادادی را به ثروت تبدیل کنیم.
وی گفت: در استانی که هنوز معادن صنعتی از نبود برق رنج می برند، چطور باید کار کرد؟
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نبود زیرساختهای موجود، بنگاههای اقتصادی استان را از چرخه رقابت خارج میکند و آیا با نبود زیرساختهایی همچون ریل میتوان با سایر استانها رقابت کرد.
وی با اشاره به اینکه دنیا رو به پیشرفت است گفت: تا همراه با این مسیر نشویم و بخشهای تولیدی فعال نشوند تغییر برخی مسیرها منجر به ورشکستگی واحدها و بنگاههای اقتصادی خواهد شد.
افضلی افزود: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تلاش میکنند نگاه دولت به این استان عوض شود و اگر با نگاه ویژه دولت زنجیرهها تکمیل شود شاهد پویایی تولید خواهیم بود.
وی گفت: ذخایر معدنی یک کشور میتواند موجب پویایی شود اما با توجه به دسترسی به آبهای آزاد، موقعیت جغرافیایی تاثیرگذار و نیروی انسانی مجرب که می تواند موتور محرکه توسعه شود چرا حرکت اقتصادی به وجود نمی آید، آیا در افق ۱۴۰۴ خواهیم توانست در مسیر توسعه ایفای نقش کنیم.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی محروم نیست بلکه مظلوم است اظهار داشت: پنج هزار میلیارد تومان برای تزریق به استان نیاز است و تا کی باید دغدغه آب شرب روستایی، ریل، برق و سایر کمبودها را داشته باشیم.
وی افزود: نگاهها به خراسان جنوبی باید تغییر یابد در غیر اینصورت نبود زیرساختها که تامین آن وظیفه دولت است، توسعه ای را به همراه نخواهد داشت.
یکم تیر روز اصناف تا دهم تیر روز صنعت و معدن دهه تولید ملی نام دارد.
در این آیین که معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار خراسان جنوبی نیز حضور داشتند، از ۲۵ صنعتگر و تولیدکننده برتر خراسان جنوبی تقدیر شد.
استان مرزی خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد.
۳۲۱۵*۳۰۲۸
نظر شما