دکتر مسیح الله شاکری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عمده علل ایجاد کبد چرب در سالهای اخیر در ایران و دنیا، اضافه وزن و چاقی به دلیل تغذیه نامناسب بوده است و زیادهروی در مصرف قندهای ساده همچون کیک، شکلات، انواع نوشابه، شیرینی، دسر، نبات و آبنبات،روغن ،لبنیات پرچرب و مصرف الکل از عوامل اثر گذار در ابتلا به کبد چرب است.
وی بیان کرد: بهبود کبدچرب با اصلاح وزن، ورزش و همزمان داشتن یک رژیم غذایی میسر می شود.
شاکری گفت: برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باید وزن خود را در حد طبیعی نگه داشت مصرف قندها و چربی ها هم باید متعادل باشد.
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم استان فارس، مصرف به اندازه میوه و سبزی، استفاده از لبنیات کم چرب و گنجاندن ورزش در برنامه روزانه در پیشگیری از کبد چرب بسیار موثر و مهم است.
وی ادامه داد: بهتر است گوشت مصرفی گوشت سفید باشد و گوشت قرمز از نوع کم چرب مانند گوشت شترمرغ و بوقلمون استفاده شود.
۹۹۱۰ /۱۸۷۶