۱۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۳۳
کد خبر: 83425827
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اراک نیازمند بازآفرینی هویت شهری است

۱۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۳۳
کد خبر: 83425827
اراک نیازمند بازآفرینی هویت شهری است

اراک - ایرنا - شهردار اراک گفت: این کلانشهر نیازمند بازآفرینی هویت شهری و بهبود زیرساخت های تفرجگاهی و رفاهی است.

«محمدکریم شفیعی» روز دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه افزود: هملیات اجرایی طرح های نیمه کاره شهری اراک پس از سال ها کندی و تعطیلی در سال جاری کلید خورده و روند مطلوبی را طی می کند.

وی اظهار داشت: ساز و کارهایی اعمال شده که گره از مشکلات باز شده و پیش بینی می شود تقاطع غیر همسطح ورزش این کلانشهر نیز همزمان با  عید غدیر زیر بار ترافیک برود.

شهردار اراک اظهارداشت: برنامه های گسترده ای در حوزه بهبود زیرساخت های تفرجگاهی و رفاهی اراک در دست تدوین است و از جمله آن پیگیری واگذاری مالکیت دره گردو  با هدف سرمایه گذاری و بام اراک در دست اقدام است.

شفیعی گفت: مدیریت شهری اراک در تمام حوزه ها وارد شده و در راستای خدمت رسانی بیشتر به مردم تعامل با دستگاه های اجرایی روز به روز در حال افزایش است.
وی افزود: رضایتمندی مردم از خدمات شهری هدف اولویت دار مجموعه شهرداری است و تمام تلاش بر این است که  تصمیم گیری ها، ارزیابی های مردم در برنامه های مدیریت شهری دیده شود.
شهردار اراک خاطرنشان کرد: طرح های شهری باید با رعایت استانداردها پیش بینی و اجرا شود و راهبردهای زیباسازی شهری با رویکرد افزایش نشاط اجتماعی با اولویت دنبال می شود.
وی عنوان کرد: ۴۵ هزار تن آسفالت امسال در سطح معابر شهری اراک پخش شده که این حجم سه برابر سال قبل بوده است و با توجه به اینکه کیفیت آسفالت معابر شهری اراک نازل بود تداوم این مهم با اولویت دنبال می شود.
شهردار اراک در خصوص لغو طرح ۵۸ متری هم گفت: ارزیابی های تخصصی صورت گرفته اقتصادی، فنی، اجتماعی، زیست محیطی و ترافیکی، منجر به لغو این طرح ملی و ابلاغ آن از سوی وزیر راه و شهرسازی شد.
شفیعی بیان کرد: کنترل ترافیک شهری اراک نیازمند جایگزینی انحراف ترافیک به حاشیه های شهر است و این مهم باید مطالعه شود.
وی عنوان کرد: سامانه عیان به منظور اطلاع رسانی کیفی به مردم از موضوعات شهری راه اندازی شده و هدف این است که بازخوردها و نظرات مردمی در این راستا جمع آوری و در بهبود برنامه ها لحاظ شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی کلانشهر اراک نیز در این نشست گفت:رسانه های جمعی در هویت بخشی به شهر و  پیگیری و بیان مطالبات مردمی نقش مهمی دارند و این ظرفیت باید آگاهانه و هدفمند در راستای توسعه شهری باشد.
«مرتضی سورانه» افزود: شهر اراک بیش از هر زمانی نیازمند امید و بازآفرینی کالبدی است و ایجاد همگرایی بیشتر در حوزه دولتی و مردمی برای تحقق این مهم ضروری است.
وی بیان کرد: بازار اراک به عنوان شناسنامه شهری اراک ارزش بالایی دارد اما گرد و غبار فرسایش و برخی سوء مدیریت ها بر آن مانده است و می طلبد که همگرایی هدفمندی در احیا و برجسته سازی آن شکل بگیرد.
اراک مرکز استان مرکزی است که داری ۶۴۰ هزار نفر جمعیت است.

۶۹۹۱/۳۰۰۵

برچسب‌ها