خبر فوری: رفع فیلترینگ

۱۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۷:۰۳
کد خبرنگار: 1239
کد خبر: 83430491
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرودگاه های ایران  ظرفیت جابه جایی ۸۰ میلیون مسافر را در سال دارند

آبادان - ایرنا - مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: ۸۷ فرودگاه فعال در کشور وجود دارد که سالانه ظرفیت جابه جایی ۸۰ میلیون مسافر را دارند و تلاش می شود این ظرفیت با ایجاد زیرساخت ها افزایش یابد.

به گزارش ایرنا سیاوش امیر مکری روز پنجشنبه در آیین معارفه مدیر جدید فرودگاه آیت الله جمی آبادان اظهار داشت: در حال حاضر ۸۷ فرودگاه در کل کشور فعال هستند که ۵۳ فرودگاه در مالکیت شرکت ناوبری جمهوری اسلامی ایران است و دیگر فرودگاه ها متعلق به مناطق آزاد، شرکت نفت یا نیروهای نظامی و انتظامی می باشند.

وی در ادامه در خصوص عبور پروازهای بین المللی از آسمان ایران با بیان اینکه رفع التهاب از منطقه یکی از دلایل بازگشت پروازهای بین المللی از آسمان ایران است گفت: شرکت‌های هواپیمایی بعد از اینکه متوجه شدند فضای ایران امن است و عبور  از آسمان ایران از لحاظ اقتصادی و طول مسیر به نفع آنهاست مجددا آسمان ایران را برای تردد انتخاب کردند که البته تعداد پروازهای بین المللی از آسمان ایران رو به افزایش نیز گذاشته است.

مدیر عامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران تصریح کرد: ایران از محل پروازهای عبوری از آسمان این کشور سالانه حدود ۱۸ هزار میلیارد ریال (هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان) درآمد دارد.

امیر مکری در خصوص برنامه شرکت فرودگاه‌ها برای کاهش تعرفه‌های فرودگاهی و شرکت‌های هواپیمایی گفت: قرار بر این است تعرفه‌های فرودگاهی تعدیل شود که این برنامه اضافه بر موضوع اعمال مشوق‌ها برای جذب پرواز در برخی فرودگاه‌های کم برخوردار است.

وی اظهار داشت: در فرودگاه هایی که پروازهای چارتری انجام می شود مشکل افزایش نرخ بلیت را شاهد هستیم که چنانچه شرکت های هواپیمایی بتوانند به صورت مستقیم پروازهای برنامه ای خود را جایگزین پروازهای چارتری کنند قطعا نرخ بلیت در این فرودگاه ها تثبیت خواهد شد.

وی در ادامه سخنان خود در خصوص جابجایی حجاج نیز گفت: ۱۹ فرودگاه کشور برای عملیات حج فعالیت دارند  که ۱۸ فرودگاه متعلق به شرکت فرودگاه‌ها و یک مورد آن فرودگاه امام خمینی (ره) است.

مدیر عامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در خصوص عملیات بازگشت حجاج به کشور گفت: از بیست و پنجم مرداد ماه سال جاری عملیات بازگشت حجاج آغاز خواهد شد و آمادگی کامل برای این امر را داریم.

امیر مکری با اشاره به توسعه فرودگاه بین المللی آیت الله جمی آبادان اظهار داشت: سال های گذشته با برنامه ریزی که برای فرودگاه آبادان شد قدم هایی برای توسعه و تکمیل این فرودگاه برداشته شده که با پذیرش مدیریت در حوزه سازمان منطقه آزاد اروند ظرفیت های جدیدی در این فرودگاه ایجاد می شود.

وی افزود: با بهره برداری از ترمینال جدید فرودگاه آیت الله جمی آبادان این فرودگاه به یکی از فرودگاه های مهم کشور تبدیل می شود  که امکان انتقال پروازهای داخلی به آن را میسر می کند ضمن اینکه پروازهای خارجی و بین المللی در فرودگاه آبادان نیز پس از اقدامات اساسی در ترمینال قدیم آن امکانپذیر می شود.

امیر مکری تصریح کرد: با توجه به زیرساخت های خوبی که در فرودگاه آبادان وجود دارد این فرودگاه آمادگی پذیرش پروازهای بین المللی را دارد.

مدیر عامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: خوشبختانه تقاضای مسافر و آمار پروازی در فرودگاه آبادان در سال گذشته و سال جاری با رشد ۱۱ درصدی مواجه بود و این در حالیست که آمار پروازی در سایر فرودگاه های کشور کاهش ۱۶ درصدی را داشت.

امیر مکری تصریح کرد: کار تجهیز فرودگاه های کشور به تجهیزات ناوبری  در حال انجام است و تلاش می شود این تجهیزات از تولیدات داخلی تامین شود.

در این آیین پروانه سهرابی بعنوان مدیر جدید فرودگاه بین المللی آیت الله جمی آبادان معرفی شد.

وی  نخستین بانوی ایرانی است که مسئولیت مدیریت فرودگاهی کشور را بر عهده می گیرد.

معاون برنامه‎ریزی، نظارت و امور اقتصادی فرودگاه اهواز از سوابق وی می باشد.

سهرابی علاوه بر مدیریت فرودگاه آبادان ، مشاور مدیرعامل در امور بانوان و خانواده نیز می باشد.

۷۱۰۴/۶۰۶۸

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha