۱۹ مرداد ۱۳۹۸، ۱۸:۳۳
کد خبر: 83432416
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۵ واحد صنعتی راکد در قم احیا می شود

قم- ایرنا- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: احیای واحدهای صنعتی راکد امسال به صورت جدی دنبال می شود، از ۱۵۱ واحد تولیدی استان عارضه یابی انجام و تا پایان سال ۲۵ واحد احیا می شود.

محمود سیجانی روز شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی در سالن جلسات استانداری قم اضافه کرد: از ابتدای امسال ۶ واحد راکد تولیدی با اشتغال ۲۵ تن به چرخه تولید بازگشته است.
وی در ادامه اظهار داشت: طرح احیای معادن راکد و فعال سازی و توسعه معادن نیز به صورت جدی از ابتدای مرداد ماه به عنوان یک پروژه اقتصاد مقاومتی در قم در حال پیگیری می باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: برای احیای ۵ معدن راکد استان برنامه ریزی نهایی صورت گرفته است، از تسهیلات رونق تولید برای احیای این واحدها استفاده خواهد شد.
وی با اشاره به گزارش عملکرد تسهیلات رونق تولید در قم گفت: درسال ۹۷، ۵۰ جلسه اصلی و ۷۸ جلسه فرعی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در قم تشکیل و از این نظر قم جز ۵ استان برتر کشور انتخاب شده است.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری نیز ۱۴ جلسه رسمی و ۲۵ جلسه کمیته فرعی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل شده که بخشی از آنها به صورت میدانی و حضور در سطح واحدهای تولیدی بوده است.
سیجانی گفت: از ابتدای امسال ۲۴۴ مصوبه در این ستاد تصویب شده که ۵۱ درصد از آنها اجرا و بقیه آنها نیز در دست پیگیری است.
وی تاکید کرد: برنامه های راهبری رونق تولید در قم تدوین و طبق آن وظایف و رسالت دستگاه های مختلف به صورت دقیق و کارشناسی شده مشخص شده است.
سیجانی بیان کرد: سال گذشته یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است که ۹۰۰ میلیارد تومان آن در بخش صنعت بود، سال ۹۷ قم در رتبه دهم کشور از نظر پرداخت تسهیلات رونق تولید قرار دارد.
وی ادامه داد: تسهیلات رونق تولید در قم در بخش های صنعت، کشاورزی، گردشگری و بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی پرداخت می شود.
سیجانی اظهار کرد: در رابطه با بازسازی و نوسازی ۱۱۰ واحد صنعتی استان در سال ۹۸ برنامه ریزی صورت گرفته است، عدم تمایل بانکها برای پرداخت تسهیلات دراین بخش، از چالش های بازسازی واحدهای فرسوده صنعتی می باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: تسهیلات رونق تولید در قم در سه بخش، ثابت، سرمایه در گردش و پرداخت های مستقیم پرداخت می شود.
سیجانی ادامه داد: سهمیه  امسال رونق تولید یک هزار و ۸۰ میلیارد تومان بوده که باید ۱۲ بانک عامل استانی آن را در سه بخش صنعت، گردشگری و کشاورزی پرداخت کنند.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال بر اساس تسهیلات رونق تولید پرداخت شده، ۳ هزار و ۶۹ اشتغال ثتبیت و ۱۸۱ شغل جدید نیز ایجاد شده است.
سیجانی گفت: همچنین در بخش گردشگری نیز با پرداخت تسهیلات رونق تولید ۴۴ تن افزایش اشتغال اتفاق افتاده است.
وی در ادامه بیان کرد: با رایزنی های صورت گرفته با بانکهای عامل استانی و ملی، پروژه های با بالای پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد برای دریافت تسهیلات رونق تولید در سامانه بهین یاب مورد پذیرش قرار می گیرند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: بخشی از مطالبات قطعه سازان استان سال ۹۷ پرداخت شده اما همچنان حجم بدهی خودروسازان به قطعه سازان قم ن بسیار زیاد است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم با انتقاد از رویه بانک های تهران در تخصیص اعتبارات رونق تولید به سرپرستی های قم، گفت: آنها تسهیلات تبصره ماده ۱۸ را به صورت قطره چکانی به بانک های استان پرداخت می کنند.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha