عبدالحسین کفیری روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهارکرد: سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی در فضایی بالغ بر ۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع فضای مفید در سالن های ۸، ۹، ۱۰، ۱۱ و سری ۲۵ برگزار می شود.
وی افزود: مردم می توانند از روز نخست تا روز پنجم نمایشگاه، شاهد اجرای موسیقی زنده اقوام از هر استان باشند.
مدیرکل دفتر صادرات معاونت صنایع دستی اضافه کرد که امسال بنیاد برکت از حضور استان های کم برخوردار و سیل زده در نمایشگاه ملی صنایع دستی حمایت می کند.
وی گفت: برای نخستین بار فضای غرفه های خودساز بالغ بر سه هزار متر مربع در سالن ۸ و ۹ با حضور فعالان صنایع دستی، برنامه ریزی و جانمایی می شود.
کفیری گفت: اینکه غرفه داران خود اقدام به ساخت غرفه می کنند، نشان دهنده اهمیت این نمایشگاه برای فعالان صنایع دستی، جذب بازدیدکننده ها و فعالیت های تجاری این نمایشگاه و تاثیر آن بر حوزه صنایع دستی کشور است.
مدیرکل دفتر صادرات معاونت صنایع دستی با اشاره به برپایی سیاه چادرهای عشایری توسط استان های مربوطه در نمایشگاه گفت: علاقه مندان می توانند برای آموزش رایگان صنایع دستی کودکان خود در غرفه ویژه ای که به این کار اختصاص داده شده، حضور یابند.
کفیری ادامه داد: در این نمایشگاه استان هایی که در رشته های صنایع دستی دارای ثبت نشان جغرافیایی از وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) هستند، محصولات خود را به همراه معرفی آن در نمایشگاه به نمایش خواهند گذاشت.
وی پیش بینی کرد که استقبال از نمایشگاه امسال ۱۵ تا ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.
این مسئول حوزه صادرات صنایع دستی گفت: نمایشگاه ملی صنایع دستی با هدف بازاریابی، فروش و آشنایی با سلایق مصرف کنندگان، تبادل اطلاعات بین هنرمندان صنایع دستی کشور، نمایش ظرفیت های صنایع دستی به مسئولان و ارگان های دولتی برگزار می شود.
سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی (عیدانه) از ۱۵ تا ۱۸ اسفند ۹۷ در محل دائمی نمایشگاه های بینالمللی تهران برگزار شد.
نظر شما