۲۲ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۲۶
کد خبرنگار: 760
کد خبر: 83435548
T T
۰ نفر
گمانه زنی ها درباره مقصد یگان مقابله با راهزنی دریایی کره جنوبی

تهران- ایرنا- یگان مقابله با رایزنی دریایی "چئون گائه" کره جنوبی در حالی عازم ماموریت در خلیج عدن شد که گمانه زنی ها حاکیست، مقصد نهایی آن احتمالا تنگه هرمز است.

به نوشته روزنامه "کوریا هرالد"، کره جنوبی در راستای فراخوان واشنگتن از متحدانش برای مشارکت در تامین امنیت کشتیرانی بین المللی در تنگه هرمز، در حال ارزیابی و برسی گزینه های خود است.

با وجود آنکه دولت سئول گمانه زنی ها درباره مقصد نهایی یگان دریایی چئون گائه را تایید نکرده است اما، گفته می شود، این یگان به احتمال زیاد به تنگه هرمز خواهد رفت.

طبق اعلام نیروی دریایی کره جنوبی، یگان چئون گائه به همراه ناوشکن 4 هزار و 400 تنی "کانگ گام چان"، به منظور تامین امنیت دریایی در برابر راهزنی دریایی و اسکورت کشتی های تجاری، بندر بوسان را به مقصد خلیج عدن ترک کرد و اوایل ماه سپتامبر وارد این خلیج خواهد شد و انتظار می رود تا اواسط فوریه در این منطقه فعالیت داشته باشد.
به نظر می رسد شمار نیروهای این یگان، 300 نفر و به اندازه یگان قبلی اعزام شده به خلیج عدن باشد.

تفاوت مهم یگان چئون گائه به یگان قبلی این است که این یگان مجهز به سامانه تسلیحات ضد زیردریایی است که نشان می دهد از پیش برای استقرار در تنگه هرمز آماده شده است.

کره جنوبی می گوید، درخواست رسمی از سوی آمریکا در رابطه با اعزام نیرو یا مشارکت مالی در تامین امنیت تنگه هرمز دریافت نکرده است اما، در حال بررسی گزینه های مختلف برای محافظت از کشتی هایش در تنگه هرمز است.
با توجه به اینکه استقرار نیروهای کره جنوبی در خارج از اراضی این کشور نیازمند موافقت مجلس این کشور است، اعزام چئون گائه که پیش از این در آب های خارجی فعالیت داشت، باعث طرح احتمال مشارکت آن در تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز شده است.
سخنگوی وزارت دفاع کره جنوبی گفت، تا آنجا که من اطلاع دارم، ناوشکن کانگ گام چان، به منظور انجام مسوولیت همیشگی اش عازم خلیج عدن شد. ما در حال بررسی راه های مختلف برای حفاظت از کشتی های مان در تنگه هرمز هستیم.

درخواست آمریکا برای تشکیل یک ائتلاف دریایی در منطقه خلیج فارس به بهانه اسکورت کشتی ها در این منطقه و محافظت از امنیت خلیج فارس تاکنون با استقبال سرد هم پیمانان اروپایی و نیز عرب واشنگتن رو به رو شده است.

آلمان اول از همه از مخالفت خود با پیوستن به این ائتلاف خبر داد، دولت ژاپن اعلام کرد، در این ائتلاف مشارکت نخواهد کرد و اسپانیا هم پس از آلمان و ژاپن درخواست آمریکا برای مشارکت در ائتلاف دریایی را رد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha