به گزارش گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، محسن محمدزاده امروز (سه شنبه) در نشست خبری دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: از میان ۲۳۰ مرکز قرار گرفته در سطح دو در سال ۱۳۹۸، ۱۰ مرکز رتبه برتر را کسب کردند و ۲۶ مرکز نیز شایسته تقدیر استانی دانشگاه جامع علمی و کاربردی شدند.
وی یادآور شد: بر این اساس، این مراکز می توانند ۲۷ مرداد و ۲ شهریور که زمان ثبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی است، در تبلیغات خود از عنوان کسب رتبه برتر بهره مند شوند.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: این دانشگاه در اجرای طرح سطح بندی و ارزیابی مراکز از نظر کیفی شاهد ارتقا بود. از سال گذشته تا کنون تعداد مراکز سطح دو از ۲۰ مرکز به ۲۳۰ مرکز ارتقا یافت.
محمدزاده افزود: در سال ۹۷، ۲۰ مرکز ما در سطح دو قرار داشتند و ۴۳۴ مرکز دیگر در سطح ۳ بودند. در حالی که ۴۸ مرکز دیگر این دانشگاه در سطح ۴ قرار داشتند.
وی ادامه داد: در سال ۹۸، ۲۳۰ مرکز در سطح دو، ۲۴۸ مرکز در سطح ۳ و ۴۰ مرکز در سطح چهار قرار گرفته اند.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با یادآوری ارزیابی دو ساله مراکز دانشگاهی علمی کاربردی گفت: در ارزیابی و سطحبندی که طی سالهای ۹۷ و ۹۸ انجام شده است ۵۳۲ مرکز در سال ۹۷ مشارکت جدی در برنامههای این دانشگاه داشتهاند. اما متاسفانه در سطحبندی مراکز دانشگاهی مرکزی که دارای سطح یک باشد نداشتهایم. این در حالی است که امتیازات برای هر واحد دانشگاهی براساس نمره سطح در نظر گرفته شده بود.
وضعیت مشارکت مراکز در سطح بندی سال ۹۸
محمدزاده در ادامه به مشارکت مراکز در طرح سطح بندی سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: از ۵۱۸ مرکز، ۴۸۳ مرکز یعنی ۹۷ درصد مراکز در ارائه و ثبت اطلاعات مشارکت داشتند.
وی با بیان اینکه تنها ۳۵ مرکز (۷ درصد) در ثبت اطلاعات خود مشارکت نکردند، افزود: اگر مراکزی که در ارزیابیها در سطح چهار قرار گرفتند و در ارزیابی بعدی، ارتقا پیدا نکنند، بر اساس مصوبه شورای نظارت دانشگاه اجازه جذب دانشجو در سال بعد متوقف می شود.
محمدزاده تصریح کرد: شورای نظارت دانشگاه اعلام کرد چنانچه مرکزی براساس این ارزیابی ها طی دو سال از رتبه ۴ ارتقاء نیابد ظرفیت پذیرش دانشجوی آن صفر شده و متوقف می شود تا بتواند ارتقاء یابد.
نظر شما