نایب رییس فدراسیون فوتبال: حضور زنان به فضای اخلاقی ورزشگاه‌ها اعتبار می‌بخشد

تهران- ایرنا- نایب رییس زنان فدراسیون فوتبال گفت: حضور زنان به فضای اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی ورزشگاه‌ها اعتبار می‌بخشد و وقت آن رسیده تا شاهد فوتبال حرفه‌ای در بخش زنان و مردان همگام با هم باشیم.

«لیلا صوفی‌زاده» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: حضور زنان در ورزشگاه یک فرصت بسیار خوب و موثر برای اعتلای جسمی، فکری، فرهنگی و اجتماعی زنان در جامعه خواهد بود. همیشه معتقد بودم که در یک کشور اسلامی زمانی که حقوق برابری را برای آنها قایل باشیم، جنسیت معنا ندارد. در ادارات دولتی، زن و مرد در کنار هم کار می‌کنند و در راهپیمایی‌ها و حتی در انتخابات همواره حضور داشتند. گرچه نباید نقش پررنگ زنان را در دوران جنگ فراموش کنیم که از دامان آنها مردان به عرصه‌های نبرد رفتند و ایستادگی کردند.

وی افزود: برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها در کنار مردان مهم‌ترین کار تغییر نگاه جامعه است. اگر زنان در ورزشگاه حضور یابند، هیچ اتفاقی  نمی‌افتد. همانطور که در دیدار ایران با بولیوی و پرسپولیس و کاشیما این اتفاق افتاد و حاشیه ای نداشت. زنان با رعایت هنجارها و رعایت وظایف یک تماشاگر و هوادار تیم ملی در این محیط‌ها شرکت خواهند کرد. در واقع آنها فرهنگ تماشاگر بودن را به عنوان یک زن رعایت می‌کنند. ما جزو کشورهای متمدنی هستیم با تاریخ کهن که زنان ما همواره الگو بودند. ایران اسلامی زنان بزرگی را تربیت کرده توانسته‌اند در موقعیت‌های اجتماعی، علمی و سیاسی در جهان استعدادهای خود را نشان دهند.

نایب رییس زنان فدراسیون فوتبال ادامه داد: حوزه ورزش نیز مستثنی از دیگر حوزه‌ها نیست. حضور زنان در را به فال نیک می‌گیریم چرا که به فضای اجتماعی، فرهنگی و در واقع اخلاقی ورزشگاه اعتبار می‌بخشند. وقت آن رسیده تا شاهد فوتبال حرفه‌ای در بخش زنان و مردان همگام با هم باشیم. انتظار داریم زنان مانند سربازان، تعصب به تمام مسایل خاک و نژاد خود داشته باشند. گرچه زنان ما خیلی فراتر از آن چیزی که در تصور مردان باشد این تعصب و غیرت را دارند.

وی عنوان کرد: هر جا به زنان اجازه دهیم تا در فضای اجتماعی بیشتر حضور داشته باشند جامعه سالم‌تر و اراده قوی‌تری خواهیم داشت. از دانش دختران خود می‌توانیم به عنوان بهترین مهره‌های آینده برای مدیریت کشور بهره ببریم. اینکه چرا دختران علاقمند به ورود در ورزشگاه‌ها هستند به دلیل آن است که انرژی فوق العاده‌ای در وجود آنها است که این انرژی را باید جهت دار و برای آن برنامه ریزی کرد. همین افراد فردا تختی‌ها  و پوریای ولی‌ها را تحویل جامعه می‌دهند. زنان ما با نگاه و روحیه بازتر به آینده به عنوان یک همسر، مادر و فرزند می‌توانند فردای بهتری را در جامعه رقم بزنند.  

صوفی زاده خاطرنشان کرد: از الگوهای ورزشی خودمان خیلی خوب و بهتر می‌توانیم برای تبلیغ فوتبال و فوتسال زنان استفاده کنیم. حتی از علاقمندان دیگر رشته‌ها، مثل جودوکاران و شطرنج بازان که آنها هم علاقمند به فوتبال هستند به عنوان الگویی برای ایجاد انگیزه در فوتبال زنان یاری می طلبیم. این امر به رشد فوتبال و فوتسال زنان هم در بحث هواداری و بسترسازی فرهنگی برای نگاه بهتر به حضور زنان در ورزشگاه‌ها نیز کمک خواهد کرد.

وی همچنین یادآور شد: حضور زنان هوادار در دیدارهای لیگ فوتبال بستگی به اطلاع رسانی آن شهر دارد. برخی از شهرها این مسابقات را تبلیغ می‌کنند اما وقتی حمایت کافی و تبلیغات کافی وجود نداشته باشد، این هواداران نیز در ورزشگاه حضور نخواهند یافت. نمایندگان مجلس زن، مشاوران استانداری و مسئولان زن در اداره کل ورزش و جوانان همه باید در پر کردن فضای ورزشگاه‌ها کمک کنند و امکانات لازم را برای حضور آنها فراهم سازند. گرچه سیستم حمل و نقل، تبلیغات شهری، تلویزیونی و رادیویی و شبکه‌های اجتماعی برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها برای دیدن مسابقات زنان خیلی موثر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha