به گزارش روز سه شنبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علی محدث خراسانی ، در مراسم افتتاحیه اولین جشنواره ملی دانش آموزی اظهار کرد: امروز شاهد یک مشکل فرهنگی در جامعه هستیم که به آینده علمی ما ممکن است لطمه بزند؛ زیرا تقاضا برای گروههای ریاضی و مهندسی در کشور به شدت کاهش یافته و این امر در آینده اقتصادی ما تاثیرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با برگزاری چنین جشنوارههایی به دنبال این است که بتواند علاقه مندی در حوزه ریاضی و رشتههای مهندسی را بیشتر کند و دانش آموزان به خصوص آنهایی که تا چند سال آینده وارد دانشگاه می شوند، با رشتههای دانشگاهی آشنا شوند.
محدث خراسانی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر مایل است رشتههای مهندسی را بیشتر معرفی کند؛ زیرا این تصور در جامعه به وجود آمده که رشتههای پزشکی پول ساز هستند، اما ما نشان میدهیم که خلاف این امر حاکم است.
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر امیرکبیر در همین خصوص بیان کرد: اکنون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته پزشکی نداریم، اما رشته مهندسی پزشکی برقرار است، رشتهای که در آینده نزدیک کارهای مهمی انجام خواهد داد و کارشناسان پیش بینی کرده اند تا چند سال آینده دیگر پزشکان با چاقو جراحی نمیکنند، بلکه این عمل به وسیله یک ربات انجام میشود.
محدث تصریح کرد: کارشناسان جهان پیش بینی میکنند تا سال ۲۰۲۰ در کل جهان فارغ التحصیلان رشتههای دیتا داده صاحب شغل می شوند و بسیاری از فارغ التحصیلان باید بدانند که این رشته تضمین شده است.
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: یکی از اهداف ما از برگزاری جشنواره ملی دانش آموزی جذب مخاطبین بیشتر بود. به همین منظور از دانش آموزان سراسر کشور دعوت کردیم تا در این مراسم حضور یابند.
اولین جشنواره دو روزه دانش آموزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور ۲۸ استان و ۵۸ شهر کشور برگزار می شود. در این جشنواره بیش از ۱۵۰۰ دانشآموز از ۲۱۷ مرکز آموزشی حضور دارند. قرار است در این رویداد، ۱۷۱ سمینار برگزار و ۱۱۱ غرفه علمی برپا شود. مسابقات این جشنواره در ۳۲۸ زمینه در حوزه رشتههای علوم مهندسی و علوم پایه برگزار میشود.
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر:
آینده رشتههای مهندسی و علوم پایه تضمین شده است
۲۲ مرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۴۴
کد خبر:
83435766
تهران- ایرنا- رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر با اشاره به کاهش استقبال از رشتههای علوم پایه و مهندسی در ایران با این توجیه که درآمد اندکی دارند، گفت: این تصور درست نیست و آینده شغلی این رشتهها تضمین شده است.
اخبار مرتبط
-
دانشگاه امیرکبیر رتبههای برتر کنکور را بورس میکند
تهران- ایرنا- بنیاد دانشگاه امیرکبیر رتبههای زیر ۲۰۰ کنکور سراسری را که در این دانشگاه ثبت…
-
دانشگاههای برتر برای کمک به انتخاب رشته داوطلبان دست به کار شدند
تهران- ایرنا- آگاهی و شناخت رشتههای دانشگاهی میتواند یکی از عوامل موفقیت دانشجویان در انتخاب…
-
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
کاهش گرایش به رشته ریاضی به کشور لطمه میزند
تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در حال حاضر شاهد آن هستیم که گرایش به رشته ریاضی…
نظر شما