حبیب معصومی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در صورت بروز جمود نعشی فرد سانحه دیده دیگر توسط اورژانس منتقل نمی شود اما در سایر موارد حتی در صورت کمترین امکان احیای مجدد، مصدومان توسط آمبولانس اورژانس به بیمارستان منتقل می شوند.
وی با بیان اینکه دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی آسان شده است افزود: در کشورهای خارجی همراه با آمبولانس پزشک بر بالین مصدوم ترافیکی حضور می یابد اما در ایران، افراد حاضر در آمبولانس ها به فکر انتقال سریع آن به بیمارستان هستند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه سوانح رانندگی در همدان سیر نزولی دارد یادآوری کرد: سال ۹۶ در سوانح این استان ۵۰۵ تن جان باختند که این آمار در سال گذشته با ۱۴ درصد کاهش به ۴۳۴ نفر رسید.
معصومی اضافه کرد: ۱۲ کیلومتر سه راهی ویان تا کبودراهنگ ۱۸ تصادف در یکسال رخ داده که منجر به مصدومیت ۶۰ تن و فوت ۱۲ شهروند شده است که بیشترین سوانح این محور واژگونی در پیچ شاوه است.
وی علاوه بر همکاری تمامی نهادهای مسئول برای رفع نقاط حادثه خیز با اجرای طرح های عمرانی و نصب علائم، کاهش سوانح رانندگی را مستلزم تغییر رفتار ترافیکی دانست.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۱۸ تن امسال در این استان بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست دادند که این آمار مساوی با یکساله ۹۷ است.
معصومی افزود: بسیاری از محیط هایی ناشناخته مناسب شنا نیست و بیشتر غرق شدگی های امسال در مناطق غیر دریایی از جمله رودخانه، استخر و سد رخ داده است.
وی درباره اورژانس هوایی همدان نیز بیان کرد: اورژانس هوایی این استان از ۱۸ مرداد وارد ششمین سال فعالیت شد که در پنج سال گذشته ۲۸۴ ماموریت انجام داده و ۳۴۸ بیمار و مصدوم جابجا کرده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: بیشتر مصدومان منتقل شده توسط اورژانس مربوط به سقوط از ارتفاع، حوادث جاده ای، سکته قلبی و مغزی بوده است.
معصومی ادامه داد: ۹۶ درصد ماموریت های اورژانس داخل استان و چهار درصد خارج استان بوده و شهرستان فامنین با ۲۲ درصد رتبه اول ماموریت ها را دارد.
وی اضافه کرد: ۶۲ درصد ماموریت ها برای امداد رسانی به مصدومان سوانح جاده ای و مابقی برای حوادث غیر تصادفی بوده و ۶۸ درصد ماموریت ها بین مراکز، ۳۲ درصد ماموریت ۱۱۵ بوده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: ۶۰ نقطه حادثه خیز و نیازمند به احداث پد فرود بالگرد توسط تیمی بررسی، مشخص و تایید شده است.
معصومی درباره اورژانس ریلی توضیح داد: نحوه برقراری ارتباط بین اورژانس و قطار، برگزاری تمرین مشترک دورمیزی، احداث پد فرود بالگرد در کنار قطار، ایجاد راه دسترسی زمینی به محل احتمالی بروز حادثه، درخواست نقشه راه آهن به منظور بررسی نقاط حادثه خیز و نقاط کور آنتن دهی و ساعت حرکت قطار مورد ارزیابی قرار گرفته است تا در صورت بروز حوادث آمادگی برای سرویس دهی باشد.
وی گفت: در تفاهم نامه ای بین اورژانس و راه آهن کشور مقرر شد ۱۵ واگن اورژانس طراحی و یک واگن تحویل همدان شود که این اقدام صورت گرفته و تنها تجهیز آن مانده است همچنین یک واگن بیمارستان سیار تحویل همدان می شود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: این استان دارای ۵۷ پایگاه شهری، جاده ای و هوایی است که سه مورد در هفته دولت افتتاح و سه پایگاه دیگر در صورت تامین اعتبار تا پایان سال در آزاد راه همدان - ساوه، روستای «آب مشکین» کبودراهنگ و روستای «جربانلو» رزن راه اندازی می شود.
معصومی ادامه داد: ۵۶ دستگاه آمبولانس جدید از سال ۹۲ تاکنون به ناوگان همدان اضافه شده و تنها ۲۰ دستگاه مربوط به قبل سال ۹۲ هستند همچنین ۱۷ دستگاه آمبولانس بنز قرار است از گمرک ترخیص و تحویل همدان شود.
۷۵۲۶/۲۰۸۷
نظر شما