هیوا رحیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پرداخت صدقه با روش های نوین بسیار سریعتر و کم هزینه تر از روش های سنتی است و در این راستا نیز تلاش شده صندوق هایی که دارای کمترین بازدهی بوده و در دستبرد سارقان قرار داشت، جمع آوری شود.
وی با بیان اینکه روش های نوین جمع آوری کمک های مردمی در استان ضعیف پیش می رود، افزود: اکنون یکی از برنامه های اصلی کمیته امداد توسعه صدقات الکترونیکی است و باید تلاش شود خیرین به سمت پرداخت الکترونیکی کمک های خود سوق داده شوند.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان یادآور شد: در حال حاضر شیوه های نوین مختلفی از جمله برنامه آپ، سکه و سنا برای پرداخت صدقات و کمکهای مردمی فعال است و کمکهای خیرین از طریق این روش ها سریعتر به دست نیازمندان می رسد.
وی اضافه کرد: خیران همچنین میتوانند با استفاده از گوشی تلفن همراه و با شماره گیری #۰۸۷*۸۸۷۷* و یا با شماره گیری تلفن گویای ۰۹۶۸۸۷۷ کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را به نیازمندان پرداخت کنند.
رحیمی با اشاره به اینکه در چهار ماهه نخست امسال ۱۱ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال صدقه در استان گفت: تعهد ما در این حوزه تا پایان سال ۲۴ میلیارد ریال است.
در حال حاضر ۱۳۴ هزار و ۶۵۵ نفر از جمعیت استان در قالب ۶۷ هزار و ۶۱۳ خانوار زیرپوشش خدمات کمیته امداد امام (ره) هستند که این تعداد از نظر خانوار ۱ ۱۴.۴ درصد و از نظر نفر ۸.۴ درصد جمعیت استان را شامل میشود.
۷۳۴۸/۹۱۰۲
نظر شما