به گزارش خبرگزاری پرنسالاتینا، دولت ونزوئلا قصد دارد با فعال کردن این کمیته ها اقداماتی همچون توزیع بسته های مواد غذایی را میان مردم در دستورکار قرار دهد و قرار است ۶۰ درصد از اقلام این بسته ها از تولیدات داخلی تامین شود.
دولت کاراکاس تلاش دارد با استفاده از صنعت کشاورزی بومی در راستای طرح های اجتماعی خود مواد غذایی را برای مردم ونزوئلا تامین کند.
مقامات کاراکاس بارها تاکید کرده اند که همزمان با مواجهه با تحریم ها و محاصره اقتصادی آمریکا، دولت کاراکاس قصد دارد تامین مواد غذایی در این کشور را ۱۰۰ درصد در داخل انجام دهد تا نیازی به واردات مواد غذایی نباشد.
مشکلات اقتصادی برای چند ماه ونزوئلا را به سوی بحرانی سیاسی کشانده است. بحران اقتصادی در این کشور باعث کمبود مواد غذایی و دارو، قطعی برق و سیل عظیمی از مهاجرت شده است. طی سالهای گذشته دستکم سه میلیون نفر از این کشور به کشورهای دیگر گریخته اند.
در ژانویه سال ۲۰۱۹ (دی ۱۳۹۷) "خوان گوایدو" رئیس مجمع ملی ونزوئلا با شروع مجدد دولت "نیکولاس مادورو"، صحت انتخابات ریاست جمهوری را زیر سوال برد و خود را به عنوان رئیسجمهوری موقت ونزوئلا معرفی کرد، از آن زمان تاکنون بحران سیاسی به بحران اقتصادی افزوده شده است.
ونزوئلا همچنان بدنبال راههای مختلف برای جبران هزینه و درآمدهای خود است و در این راستا دولت مادورو توانسته برای بدست آوردن درآمد و به رغم مواجهه با تحریمهای آمریکا، بخشی از ذخایر طلای خود را بفروشد.
دولت مادورو امیدوار است با همکاری کشورهایی همچون روسیه و چین با تحریمهای اقتصادی آمریکا مقابله کند.
نظر شما