انتقاد از آقازاده‌ها و دفترچه درمان در نشست صمیمی آزادگان با استاندار فارس

شیراز- ایرنا- ۲۶ مرداد ۱۳۶۹ یادآور بازگشت غرور آفرین و عزتمندانه رزمندگانی است که سال‌ها در اسارت دشمن و به در از خانواده و میهن خویش سخت‌ترین شکنجه‌ها و ناملایمتی‌ها را تحمل کردند اما به آرمان، هدف و اعتقادات خویش پشت نکردند.

همین مناسبت بهانه‌ای شد برای دیدار صمیمی جمعی از آزادگان هشت سال دفاع مقدس با استاندار فارس، دیداری که در آن چند نفر از آزادگان به بیان مشکلات و مسائل پیش‌روی خودشان پرداخته و سفره دل خویش را در حضور استاندار و دیگر مسئولان گشودند.

سید جمال‌الدین زهرایی نخستین آزاده‌ای بود که به نمایندگی سایر آزادگان به بیان برخی مسائل و مشکلات پیش‌روی آنها پرداخت. وی از استاندار فارس خواست تا در فضایی کاملا دوستانه و بدون تعارف حرف‌ دل آزادگان را بیان کند و از خبرنگاران حاضر در جلسه هم خواست که برخی از درددل‌هایش را منعکس نکنند.

تاکید بر رهرو رهبری و نظام بودن نخستین مطلبی بود که او برزبان آورد و گفت که با همه مسائل و مشکلات اگر در جایی به کمک و جانفشانی آزادگان نیاز باشد همه برای کمک خواهیم شتافت.

وی، ضمن گلایه از وجود برخی مسائل و مشکلات در جامعه از جمله اختلاس‌ها و ویژه‌خواری برخی آقازاده‌ها ادامه داد: ریشه برخی از این مشکلات به نبود مدیران و نیروهای دلسوز و امین باز می‌گردد که اگر مدیران از میان نیروهای امین و پاک انتخاب شوند قطعا روح و دل شهدا و آزادگان و همه دلسوزان نظام و انقلاب شاد خواهد شد.

گلایه بعدی این آزاده مشکلات درمانی آزادگان بود و در بیان اعتبار دفترچه درمانی آزادگان گفت که این دفترچه‌ یک ریال هم نمی‌ارزد.

زهرایی، از مسئولان خواست که مباحث درمانی آزادگان را جدی بگیرند و شرایط را برای درستی آسان‌تر آنها به امکانات درمانی فراهم کنند.

احمدرضا مداح از دیگر آزادگانی بود که در این نشست لب به سخن گشود و برخی خواسته‌های آزادگان را مطرح کرد.

مداح که از او به عنوان تنها عکاس آزاده استان فارس یاد می‌شود گفت که وقتی از من خواسته می‌شود که از خاطرات دوران جبهه و اسارت بگویم دوست ندارم این کار را انجام دهم چرا که دوستان و همرزمانی را به خاطر می‌آورم که در جبهه‌ها در مقابل چشمانمان شهید شدند یا در اسارت شکنجه.

وی خطاب به استاندار فارس گفت: لبخندی که بر لب‌های آزادگان می‌بییند را جدی نگیرد چرا که پشت این لبخندها کوهی از دردها و مشکلات پنهان است.

حجت الاسلام سید عبدالرسول میری از دیگر آزادگان هشت سال دفاع مقدس بود که در این نشست صمیمی به بیان دیدگاه، نظر و مسائل و مشکلات آزادگان پرداخت.

وی، از بی نتیجه بودن چنین نشست‌هایی به واسطه تجربه سال‌های گذشته گلایه کرد و گفت: ما سال‌های گذشته هم به این جلسه‌ دعوت شده‌ایم، آمده‌ایم و خواسته‌های خود را هم مطرح کرده‌ایم اما هیچ خیری ندیده‌ایم.

استاندار فارس در پاسخ به این مطلب گفت: ما که امروز با دیدن شما خیر دیدیم.

حجت‌الاسلام میری، آزادگان را مطمئن‌ترین، صادق‌ترین و متدین‌ترین افراد جامعه دانست و افزود: وقتی دولت مشکل دارد می‌تواند مشکل خود را با استفاده از نیروهای صادق، مدیر و مدبر حل کند و آزادگان همه مدیران مقتدری هستند چرا که مشکلات جبهه را همین‌ها حل کردند.

وی اضافه کرد: مردم ما چوب برخی مدیران بی تدبیر و بی‌کفایت را می خورند و برای حل مشکلاتشان نیاز به مدیرانی دارند که جناحی کار نکنند.

تاکید استاندار فارس بر اهتمام دستگاه‌های اجرایی به حل مشکلات آزادگان

استاندار فارس نیز در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع تعدادی از آزادگان هشت سال دفاع مقدس، از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران مشکلات آزادگان را شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام کنند.

عنایت الله رحیمی افزود: می‌دانیم که مشکلاتتان بیش از آنچه که امروز شما آزادگان بیان کردید است و یقین بدانید که از انجام هرآنچه که در توانمان باشد برای رفع این مشکلات دریغ نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: از مجموع ۲ هزار و ۲۰۰ آزاده استان اگر بتوانیم در هر دوره و مقطع، مشکلات ۲۰ درصد آنها را رفع کنیم یک گام جلو خواهیم بود.

استاندار فارس، در خصوص به کارگیری فرزندان آزادگان نیز گفت: فرزندان آزادگان که امکان و شرایط لازم را داشته باشند به کار گرفته خواهند شد، البته این به کارگیری لزوما به معنای اشتغال در یک دستگاه دولتی نیست بلکه در مجموعه‌های مختلف و خارج از بخش‌های دولتی نیز می‌توان از آنها استفاده کرد.

رحیمی در پاسخ به درخواست استفاده از مدیران امین و پاکدست بیان کرد: درکشور بیش از ۹۹ درصد مسئولان از سلامت لازم برخوردار هستند و اگر در جایی مشکلاتی وجود دارد و تعداد اندکی خطا می‌کنند نباید به همه تعمیم داده شود.

وی همچنین در پاسخ به درخواست انتخاب یک نفر از میان آزادگان به عنوان مشاور استاندار برای پیگیری امور آزادگان استان از آنها خواست که ۲ نفر از میان خودشان انتخاب کنند تا با حکم استاندار به عنوان بازرس ویژه برای پیگیری فعالیت و اقدامات دستگاه‌ها در پاسخگویی به مراجعان با اولویت آزادگان انتخاب شوند.

عروج ۱۹۱ آزاده استان فارس

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس هم گفت: استان فارس ۲ هزار و ۲۰۰ آزاده دارد ه تاکنون ۱۹۱ نفر از آنها به دیار حق شتافته‌اند.

رجبعلی راهی افزود: هم اینک ۵۷ هزار پرونده ایثارگری خانوادگی در استان فارس موجود است که است که این تعداد پرونده برابر با هفت استان کشور است.

وی ادامه داد: از مجموع تعداد پرونده‌های ایثارگری خانوادگی استان ۱۸ هزار و ۳۱۱ پرونده مربوط به شیراز است که این تعداد پرونده نیز با سه استان کشور برابری می‌کند.

۶۱۲۲/ ۲۰۲۷

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha