علی (ع) یک جریان دائمی تا ظهور امام زمان (عج) است

تهران- ایرنا– دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر با اشاره به ابعاد شخصیتی و وجودی امام علی (ع)، گفت: امیرمومنان فقط لقب این امام همام است که از وی به عنوان یک جریان دائمی و مستمر یاد می‌شود و تا ظهور امام عصر (عج) همچنان جاری و ساری است.

حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی روز یکشنبه در مراسم جشن ایثار و گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی در سالن سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تبریک اعیاد قربان و غدیر، با اشاره به اینکه غدیر تعیین کننده نوع حکومت سیاسی بود، برخی از خصوصیات و ویژگی های بارز و برجسته امام همام حضرت علی (ع) را تشریح کرد.

وی اظهارداشت: تمامی پیامبران آینه ای محسوب می شوند که در آن ولایت الهی نمود پیدا کرده و تنها فردی که مدال امیرالمومینی دارد همانا مولی الموحدین حضرت علی (ع) است که این مدال از جانب خداوند متعال به وی اختصاص پیدا کرد.

حجت الاسلام صدیقی خاطرنشان کرد: نخستین فردی که برای پیامبر (ص) قرآن می‌خواند، حضرت علی (ع) است که سوره مبارکه مومنون را قرائت می‌کند.

به گفته وی خوراک روح آن امام همام، علم و معرفت و ثمره معرفت، محبت است و محبت نیز موتور حرکت انسان به سوی اهداف است.

وی گفت: به درستی که دل بی‌محبت، دل مُرده است. محبت حضرت علی (ع) اکسیری است که تعلقات غیر خدایی را باطل و دل را از غیر خداوند قطع می کند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود همچنین با تاکید بر این موضوع که انسان برای نجات خود باید شناخت نسبت به هستی داشته باشد و مبدا آن شناخت وجود حضرت علی (ع) است، تصریح کرد: به جز حُب دنیا هیچ چیزی باعث نمی‌شود که انسان علی (ع) را که رهبری و زمامداری بر حق است، را کنار گذاشته و به غیر از ایشان را انتخاب کند.

حجت الاسلام صدیقی در عین حال یادآور شد: فرد حاکم باید رونق دهنده و برپاکننده نماز باشد چراکه در پرتو ارتباط با خداوند است که ارتباط با خلق را تنظیم و گرفتاری‌های مادی و نیازهای معنوی را برطرف می‌کنیم.

به گفته وی حضرت علی (ع) در حین نماز فقرا را از یاد نمی‌برد چنین فردی باید حاکم باشد؛ امام علی (ع) با عشق و محبت نیازهای اطرافیان را رفع می‌کرد.

 دبیر بنیاد بین المللی غدیر در ادامه با اشاره به شخصیت علامه طباطبایی (ره) تاکید کرد: ایشان در کتاب «شیعه در اسلام» به این موضوع اشاره می‌کند که امام دارای سه شان است: اول آنکه امام خلافت جامعه را در دست دارد و حاکمی عادل است. خلیفه خدا و نماینده خدا است و این خود ولایت و عبودیت است.

حجت الاسلام صدیقی اضافه کرد: نکته دوم تبیین و حراست از معارف دین است یعنی اسرار قرآن در وجود او است و خود، قرآن ناطق است و نکته سوم آنکه هدایت باطن را بر عهده دارد.

وی در عین حال تصریح کرد: همه ما قلب داریم اما وحی بر دلی نازل می‌شود که بستر و آمادگی آن را دارد. امام نقطه اتصال به خدا است. غدیر سراسر سیاست دینی است.

خطیب موقت نمازجمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن در سه مورد با پیامبر (ص) به صورت تهدید صحبت می‌کند یکی در موضوع «وحی» که وحی را نباید کم و زیاد کند.

وی از «توحید» به عنوان مساله دوم یاد کرد و گفت: خداوند فرموده اگر شرک در وجود تو راه پیدا کند ویروسی است که با نفوذ آن تمام اعمالت نابود می‌شود و سوم زمانی است که در روز غدیر می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ». ولایت فقیه ادامه غدیر است که امیدواریم امام زمان (عج) به زودی ظهور کرده و ولایت اصلی را بر عهده بگیرند.

حجت الاسلام صدیقی در ادامه با بیان اینکه امام علی (ع) یک شخص نیست بلکه جریانی است که تا ظهور امام زمان (عج) ادامه دارد، تصریح کرد: امام علی (ع) سر خلقت است، باید بدانیم، امیرالمومنین خیلی مظلوم بود با وجودی که به برکت حضور ایشان کرامات و معجزات فراوانی را مردم ملاحظه می کردند. باید توجه داشت امروز محبت به امام علی (ع) یک اکسیر است و ما را از وابستگی ها نجات می دهد.

وی ادامه داد: حاکم اسلامی باید مومن باشد و ارتباط مردم را با خالق تنظیم کند. وظیفه حاکم این است که پرچم نماز را بلند کرده و به داد مردم برسد و از سویی گرفتاری های مادی مردم را برطرف کند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران اظهارداشت: ولایت عین عبودیت است و حکومت ولایت فقیه هر چند بدل ولایت اصلی اما در ادامه این ولایت است.

در ادامه این مراسم با حضور حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران و همچنین سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی محمدی مشاور وزیر و دبیر کل موسسات فرهنگی، محمد رضا سوقندی مشاور وزیر در امور ایثارگران و حجت الاسلام حمید ارباب سلیمانی مشاور امور روحانیت وزیر فرهنگ از دو پوستر غدیر و همچنین پوسترهای نخستین جشنواره اخلاق و آداب ایثار و ایثارگری و نخستین یادواره شهدای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی و از پنج خانواده ایثارگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با اهدای لوح و تندیس تجلیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha