۲۸ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۴۹
کد خبر: 83444064
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ساماندهی بازار کهنه قم نیازمند تعامل بین دستگاهی است

قم-ایرنا-عضو شورای اسلامی شهر قم با اشاره به مشکلات بازار کهنه این شهر گفت:ساماندهی و افزایش خدمات ایمنی در این محدوده صرفا با تعاملات بین دستگاهی امکان پذیر است.

محمود مسگری عصر دوشنبه در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: شهرداری، اداره کل اوقاف و امور خیریه و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این رابطه مسئولیت مستقیم دارند.

وی با انتقاد از رویه موجود در مسیر ساماندهی بازار کهنه بیان کرد: میراث فرهنگی و اداره کل اوقاف و امور خیریه قم در مسیر ساماندهی بازار کهنه همکاری لازم را انجام نداده اند و مانع از تعریض شوارع و افزایش خدمات ایمنی می شوند.

وی اضافه کرد: مسئولان این دو سازمان برای درک عمق مشکلات ساکنان و کسبه بازار کهنه، چند مدتی در این محدوده ساکن شوند تا به مشکلات این قبیل از شهروندان از نزدیک آشنا شوند.

مسگری ابراز کرد: برای ساماندهی بافت فرسوده، تعریض شوارع و تجیهز خدمات ایمنی که دغدغه به حق ساکنان است باید تعاملات مورد نیاز در زمان کوتاهی صورت بگیرد.

بازار قم شامل بازار مسگرها، کفاش‌ها، راسته‌بازار و بازارچه حسین‌آباد است. این بازار از سوی بازار مسگرها به خیابان ۱۹ دی و از سمت بازارچه حسین‌آباد به خیابان طالقانی راه می‌یابد. یک قسمت از این بازار به دلیل احداث خیابان از آن جداشده و خود به بازار نو شهرت یافته است

بازار کهنه قم با عمر بیش از ۶۰۰ سال دارای ظرفیت‌های فراوان برای جذب توریست و گردشگر است. بازار کهنه در دو سوی هسته اولیه شهر قم یعنی محله عربستان و لب چال قرار دارد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم نیز گفت: برخی از مراکز خرید قم، بازار نو، کهنه و بافت فرسوده شهری از نظر زیرساختی معضل اساسی در رابطه با مساله خدمات ایمنی دارند.

روح الله امراللهی بیان کرد: در صورتی که آتش سوزی گسترده ای در بافت مرکزی شهر رخ دهد، معضل بزرگی مانند حادثه پلاسکو تکرار می شود.

آتش‌سوزی و ریزش ساختمان پلاسکو حادثه‌ای بود که صبح روز پنجشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۵ در چهارراه استانبول واقع در مرکز تهران رخ داد. در پی وقوع این آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو بطور کامل فرو ریخت.

وی اضافه کرد: برخی از مراکز خرید بافت مرکزی و هسته اصلی شهر از نظر خدمات ایمنی به شدت ناکارآمد بوده و امکان ورود تجیهزات آتشنشانی به آنها وجود ندارد.

۷۴۰۳ / ۱۱۷۵

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha