به گزارش خبرنگار ایرنا، اکبر بهنام جو روز سهشنبه در آیین افتتاح مدرسه خیرساز «حاجیهخانم فاطمه راوش»، با حضور فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت ابراز امیدواری کرد که تا پایان برنامه هفتم در سال ۱۴۰۷ استان قم در خصوص سرانه آموزشی به نقطه مطلوب برسد.
وی با اشاره به پایین بودن سرانه آموزشی دانش آموزان قم از متوسط کشوری، ادامه داد: در پایان برنامه هفتم سرانه آموزشی باید به ۶.۱ مترمربع برسد؛ در جدولی سهم دولت، منابع ملی و همچنین خیران برای مدرسهسازی در قم مشخص شدهاست.
وی با بیان این که مدرسهسازی نوعی فرهنگسازی در ترویج علم و دانش است، اضافه کرد: با توجه به کمبودهایی که در زمینه سرانه آموزشی در استان داریم، با حضور مسوولان مربوطه بررسیهای لازم صورت گرفتهاست.
بهنام جو همچنین با اشاره به سفر هفته گذشته رییس جمهوری به استان قم، گفت: دکتر پزشکیان بهمنظور دیدار با مراجع عظام تقلید به قم سفر کرد، ولی بنده مباحث مختلف استان از جمله کمبود فضای آموزشی،ورزشی و تعیین تکلیف فرودگاه، منوریل، مترو را به استحضار رئیس جمهور رساندم.
وی افزود: رییس جمهوری در خصوص مدرسه سازی بر ضرورت تعیین سهم دولت، اداره کل نوسازی و خیران برای احداث مراکز آموزشی تاکید کرد تا روند مدرسه سازی در این استان سرعت بیشتری داشته باشد.
در این آیین خیران مدرسهساز با استاندار قم تفاهم کردند ۱۰۰ مدرسه ۱۲ کلاسه احداث کنند تا بخشی از نیاز استان از لحاظ کمبود سرانه آموزشی جبران شود.
جمعیت دانشآموزی قم سالانه ۱۰ هزار نفر افزایش مییابد
مدیرکل آموزشوپرورش قم نیز در این آیین گفت: مدرسه بهترین مکان و محل مبارزه با جهل و نادانی و مکانی برای رشد و پرورش است.
علیرضا رحیمی با تقدیر از اقدامات خیران مدرسه ساز، افزود: خیران با سوز دل و عشق امر مدرسهسازی را در استان پیگیری میکنند و با هیچ کلماتی نمیتواند زحمات این عزیزان را توصیف کنیم.
وی ادامه داد: آموزشوپرورش همچنان نیازمند مشارکت بیشتر خیران بزرگوار است، دولت با اقتضائات وظیفه خود را انجام میدهد.
وی با اشاره به اولویت دولت چهاردهم در آموزشوپرورش، ابراز امیدواری کرد: با همت خیران و مسوولان فضای بهتری را برای تربیت نسل آیندهساز فراهم کنیم.
رحیمی با اشاره به افزایش سالانه ۱۰ هزار نفری دانش آموزان در قم، خاطرنشان کرد: بخشی از این افزایش جمعیت حاصل مهاجرت و بخش دیگری نیز حاصل جوانی جمعیت است.
وی خاطرنشان کرد: اگر سالی ۲۵ مدرسه در قم به بهرهبرداری برسد، با این تعداد افزایش سالانه جمعیت دانشآموزی، صرفا وضعیت موجود را در استان حفظ میکنیم؛ هر چه آمار مدرسهسازی بیشتر شود، گشایشی در سرانه آموزشی و تربیتی دانش آموزان ایجاد میشود.
مدرسه ۹ کلاسه «حاجیهخانم فاطمه راوش» در منطقه کمتربرخوردار قلعه کامکار قم، در زمینی به مساحت یک هزار و ۱۲۲ مترمربع و زیربنای یک هزار و ۹۷۴ مترمربع به همت خیر والامقام حاج حسن لسانی در سهطبقه با هزینه ۲۳ میلیارد تومان احداث و تجهیز شدهاست.
این مرکز آموزشی علاوه بر ۹ کلاس درس، چهار کارگاه و آزمایشگاه، ۱۰ اتاق اداری و جنبی و همچنین نمازخانهای به مساحت ۱۷۰ مترمربع دارد.
نظر شما