به گزارش ایرنا، در این مرکز، خدمات مختلف از جمله مشاوره و نیز توانبخشی برای بهبود وضعیت دانش آموزان با نیازهای ویژه داده می شود.
رئیس آموزش و پرورش خراسان شمالی در آیین آغاز به کار این مرکز مشاوره، وجود معلولیت در فرزند و و به دنبال آن وجود فشارهای اقتصادی و مالی را از بسترهای بروز مشکل در خانواده ها عنوان کرد و گفت: خانواده های دانش آموزان با نیازهای ویژه، نیاز بیشتری به آموزش دارند و فعالیت این مرکز بستری است تا سلامت و بهداشت روانی افراد ارتقا یابد.
علی متقیان اظهار داشت: ایجاد مراکز مشاوره برای خانواده دانش آموزان با نیازهای ویژه از سال ۹۶ در دستور مسئولان کشور قرار گرفته است و در این مرکز خدمات مختلف متناسب با نیاز خانواده ها و دانش آموزان استثنایی قابل ارائه است.
وی افزود: جامعه هدف می توانند از خدمات مشاوره ای، مددکاری، گفتار درمانی، کاردرمانی، شنوایی، بینایی و توانبخشی و مهارت های زندگی بهره مند شوند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی گفت: تلاش داریم تا آغاز به کار این مرکز، گامی برای جلوگیری از بروز مشکلات خانواده ها برداشته شده و با ارائه آموزش ها، بنیان خانواده ها مستحکم تر شود.
در خراسان شمالی، یکهزار و ۳۰۰ دانش آموز استثنایی در ۵۹ مدرسه و کلاس خاص تحصیل می کنند و یکهزار و ۶۵۰ دانش آموز تلفیقی هم از خدمات آموزش و پرورش برخوردار هستند.
۷۱۸۵/ 6042
نظر شما