به گزارش دریافتی ایرنا، فریدون فعالی روز یکشنبه در نشست با اعضای انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کرمان، افزود: متاسفانه در چند سال اخیر موضوع ورود تورهای غیرمجاز به کویر لوت به یک معضل بزرگ تبدیل شده که امیدواریم با همکاری دستگاههای مرتبط بتوانیم این مشکل را حل و فصل کنیم.
فعالی این استان دارای ظرفیت های بسیارخوبی در حوزه های مختلف میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که باید با هم افزایی میان فعالان حوزه گردشگری استان معرفی شوند.
وی تصریح کرد: باید با توانمند سازی انجمن های فعال در صنعت گردشگری برای جذب هرچه بیشتر گردشگران به سوی استان کرمان برنامه ریزی و تلاش شود.
فعالی با تاکید براینکه اهمیت ندادن به برخی ظرفیت های گردشگری سبب از دست رفتن بازارهای هدف گردشگری می شود، افزود: باید با برنامه ریزی و تغییر رویکردها، استان کرمان را به خوبی به گردشگران معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه باید کیفی سازی ارائه خدمات در اولویت کار قرار گیرد، بیان کرد: خوشبختانه استان کرمان در زمینه گردشگری سلامت دارای ظرفیت های بسیار خوبی است که با ارائه خدمات مناسب می توانیم سهم خود را از این نوع گردشگری به دست آوریم.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان بیان کرد: هنگامی که گردشگران به کشوری وارد میشوند الزاماً باید هزینههایی را در زمینه دریافت خدمات پرداخت کنند که این هزینه در مورد دریافت اطلاعات گردشگری و راهنمایی گردشگران نیز مصداق دارد.
وی با اشاره به اینکه باید در مجاورت موزه ها و بناهای تاریخی دفاتری جهت ارائه تورهای متنوع و اطلاعات گردشگری ایجاد شود، افزود: هر گردشگر ایرانی و خارجی برای دریافت اطلاعات مورنظر باید هزینه هایی را به این دفاتر پرداخت کند.
فعالی بیان کرد: اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان از راهنمایان تورها که در جهت معرفی ظرفیت های گردشگری و جذب گردشگران به صورت مستمر تلاش کنند، حمایت خواهد کرد.
وی عنوان کرد: استان کرمان دارای ۴۲۲ راهنمای گردشگری دارای مجوز فعالیت است که از این تعداد ۱۳۰ نفر آنها عضو انجمن صنفی راهنمایان تور این استان هستند.
۵۰۵۴
نظر شما