علیرضا ملامحمدیزاده روز یکشنبه در جلسه ساماندهی طرحهای ساحلی و مناطق حادثهخیز در سواحل دریاچه ارومیه افزود: وضعیت دریاچه ارومیه در پی تدابیر دولت و بارندگیهای اخیر بهبود یافته و باید ساماندهی اطراف آن مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تامین امنیت و آرامش مردم در سواحل دریاچه ارومیه ضروری است تاکید کرد: تدابیر لازم برای آرامش جانی و روانی مردم که به دنبال تفریح و شنا در ساحل دریاچه ارومیه هستند اندیشیده شده و باید امکانات لازم برای تفریح سالم شهروندان و مسافران فراهم شود.
وی اضافه کرد: ظرفیتهای کمنظیر دریاچه ارومیه میتواند در توسعه صنعت گردشگری شهرستان و استان موثر باشد.
ملامحمدیزاده افزود: پیشبینی لازم برای سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذار در اطراف دریاچه ارومیه، صورت گرفته که تحقق آن نیازمند پیگیری مستمر دستگاههای متولی است.
مرحله نخست طرح ساماندهی میانگذر دریاچه ارومیه که منجر به تسهیل تردد خوردوها در قالب احداث دوربرگردان در دوطرف پل است؛ شامل احداث سرویس بهداشتی، نمازخانه و محل استقرار بازدیدکنندگان و گردشگران است تا رفاه مراجعهکنندگان فراهم شود.
بر اساس اعلام سرمایهگذار طرح تا پایان ماه جاری به پایان میرسد.
مرحله دوم طرح، احداث مجتمع تفریحی و گردشگری با هدف جذب گردشگران و ارائه خدمات به مسافران و گردشگران داخلی و خارجی است که بزودی مراحل ساخت آن آغاز خواهد شد.
دریاچه ارومیه در قالب طرحهای ستاد احیا قرار است ظرف مدت ۱۰ سال / از ۱۳۹۴/ به تراز اکولوژیک خود برسد؛ این دریاچه از اواسط دهه ۱۳۸۰ شروع به خشک شدن کرد و تا سال ۲۰۱۵ میلادی حدود ۸۰ درصد از مساحت آن خشک شد.
همه کارشناسان داخلی و خارجی بر این عقیده هستند که مشارکت جوامع محلی در کنار اجرای طرحهای مختلف، نقش مهمی در احیای نگین آبی آذربایجان دارد.
احیای این دریاچه که به همت دولت تدبیر و امید در سالهای اخیر صورت گرفته موجب شده تا با افزایش حجم آب آن شمار زیادی از گردشگران برای شنا به سواحل آن بروند.
۹۹۱۸/۶۱۸۵/
نظر شما