۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۲۲
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 83452116
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برترین های ششمین جشنواره وقف معرفی شدند

۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۲۲
کد خبر: 83452116
برترین های ششمین جشنواره وقف معرفی شدند

سنندج - ایرنا - برترین های ششمین جشنواره سراسری وقف چشمه همیشه جاری در بخش های خوشنویسی و هنرهای تجسمی روز دوشنبه در مراسمی در سنندج معرفی شدند.

ششمین جشنواره سراسری وقف چشمه همیشه جاری در بخش های مختلف فرهنگی و هنری برگزار می‌شود که سنندج از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به عنوان میزبان بخش هنرهای تجسمی این جشنواره انتخاب شد.

 آیین اختتامیه بخش خوشنویسی و هنرهای تجسمی ششمین جشنواره سراسری وقف چشمه همیشه جاری روز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری و هنرمندان در سالن شماره ۲ پردیس سینمایی بهمن سنندج برگزار و برترین ها معرفی شدند.

ترویج وقف های کوچک در جامعه

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان در این آیین گفت: وقتی صحبت از مقوله وقف و موقوفه می شود، ناخودآگاه ذهن به جهتی می رود که واقف باید حتما تمکن مالی داشته باشد در حالیکه کمتر صحابه ای بودن که نامش به عنوان واقف ثبت نشده باشد لذا برای واقف بودن لزوما ثروتمند بودن شرط نیست.

حجت الاسلام محمد کاروند افزود: برای واقف بودن باید وقف در سطح های مختلف را در جامعه ترویج داد به گونه ای که هر کسی بدون تمکن مالی هم واقف شود.

وی با تاکید بر تلاش برای ترویج وقف های کوچک با ثمرات بزرگ اضافه کرد: از هنرمندان انتظار می رود با زبان هنر مردم را به سمت وقف های به ظاهر کوچک با اثرات بزرگ سوق دهند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان یادآور شد: یکی دیگر از راه‌های ترویج فرهنگ وقف در جامعه تلاش برای ترویج وقف های مشارکتی و خانوادگی است که می تواند در رفع بسیاری از مشکلات موجود جامعه تأثیر گذار باشد.

وی افزود: هر کسی می تواند هم واقف و هم متولی موقوفه خود باشد و حتما لازم نیست خود می تواند  متولی آن را را اوقاف واگذار کند که آگاهی از این مهم نیز می تواند در ترویج فرهنگ وقف بسیار تأثیرگذار باشد.

حجت الاسلام کاروند یادآور شد: در حال حاضر مفهوم وقف برای بیشتر نوجوانان و جوانان جامعه مفهومی ناآشناست هر چند با برگزاری این جشنواره اتفاقات خوبی افتاده اما باید در این زمینه بیشتر کار شود.

وی با بیان اینکه فرد واقف شخصیت دردمندی است که درد و مشکل جامعه را فهمیده است، از هنرمندان خواست با زبان هنر لطافت روح لطیف واقفان را به تصویر بکشند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان به پدیده زشت موقوفه خواری نیز اشاره کرد و گفت: زبان طنز و شوخی در بحث موقوفه خواری و اثرات وضعی آن می تواند راهنما و کمک خوبی برای متولیان امر باشد.

وی در ادامه به ورود بانوان به عرصه وقف اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بیش از چهار هزار مورد از موقوفات بزرگ کشور مربوط به بانوان واقف است و این مسأله نشان دهنده ورود بسیار خوب بانوان به این عرصه است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به وجود قریب به ۸۵۰ نیت واقف در کشور یادآور شد: در حال حاضر در استان کردستان و سایر استان های کشور بیشترین نیات واقفان، وقف بر مسجد است و این مهم نشان دهنده دغدغه واقفان برای حوزه دین است اما جامعه در سایر حوزه ها همانند حفظ محیط زبست، سلامت و درمان بیماران، حفظ آب آشامیدنی و حفظ پرندگان نیازمند وقف است که امید می رود واقفان به این سمت و سو نیز سوق پیش بروند.

برترین های جشنواره

براساس رای هیات داوران جشنواره در رشته نستعلیق حمید احمدی از تهران اول، آرش یعقوبی دوم و داریوش سلیمی از قزوین سوم شدند و همچنین ازسعدی امیری از کردستان در این رشته بصورت ویژه تقدیر شد.

در رشته شکسته نیز حافظ رنجبر از کردستان، فاتح سید نطنزی از اصفهان و رویا افرا از البرز به ترتیب حائز مقام های اول تا سوم شدند.

همچنین رتبه اول گرایش های نوین به پخشان نازداراز کردستان، رتبه دوم به هادی هنردوست از همدان و رتبه سوم به مظفر بزرگ امید تعلق گرفت.

همچنین در بخش ثلث واحد ناصری رتبه دوم و علی سلطانی ازهمدان رتبه سوم را از آن خود کردند و داوران در این رشته کسی را حائز رتبه اول ندانستند.

داوران این جشنواره در رشته نسخ نیز محمد پورقلی زاده از گیلان را به عنوان نفر اول، علیرضا یوسفی فر از اصفهان را به عنوان نفر دوم و امیر پژمان از اصفهان را به عنوان نفر سوم معرفی کردند.

در رشته نقاشی نیز هلاله قادری و اردشیر صادق وزیری هر ۲ از کردستان به صورت مشترک حائز رتبه سوم شدند.

همچنین در بخش تصویر سازی رتبه سوم بصورت مشترک به فاطمه محمدی و علی پاک نهاد از تهران رسید.

رتبه دوم بخش کاریکاتور این جشنواره نیز به محمد علی حاجی از تهران و رتبه سوم به مهدی عزیزی از استان مرکزی تعلق گرفت، ضمن اینکه در این بخش از محمد رضا حق شناس نیز به صورت ویژه تقدیر شد.

در بخش کاریکاتور نیز از جواد شاهمرادی  و در بخش تصویرسازی از محمد مهدی غفاری هر ۲ از کردستان به صورت ویژه تقدیر شد.

در این جشنواره همچنین از برگزیدگان بخش کودک و نوجوان و همچنین داوران جشنواره تقدیر شد.

در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی از آثار برترین های این دوره از جشنواره به مدت ۱۰ روز در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج به معرض نمایش گذاشته شد.

۷۳۴۸/۹۱۰۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha