«علیرضا ایزدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: به منظور برگزاری این همایش ملی، تفاهم نامه همکاری بین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با بیمارستان فوق تخصصی قدس اراک امضا شد.
وی اظهار داشت: این همایش با هدف گفتمان سازی در راستای گردشگری سلامت در استان و استفاده از ظرفیتهای درمانی در مقاصد گردشگری سلامت برگزار میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: رونق گردشگری سلامت در استان به اشتغال زایی و تولید ثروت در استان کمک میکند و یکی از مباحث محوری در فاصله گرفتن از فعالیتهای جزیرهای است.
ایزدی افزود: برگزاری همایش ملی گردشگری سلامت ظرفیت مطلوبی برای بهرهبرداری از توان و ظرفیت پزشکی موجود در استان است.
وی اظهار داشت: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان و مجاورت با استان های قم و لرستان و شاخصهای فرهنگی باید زمینه بهرهمندی از این عرصه ها و سپس استفاده از بازار استانهای اصفهان و همدان فراهم شود، در این راستا میتوان از مسیر ریلی نیز بهره برد زیرا خود مسیر ریلی نیز یکی از عوامل ایجادکننده جاذبه توریستی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: با توجه به سابقه بیمارستان قدس و قابلیت های موجود در آن، تفاهمنامه سبب افزایش تعامل سازمان میراث فرهنگی و بیمارستان قدس میشود.
ایزدی افزود: در روزهای پایاتی شهریور ماه امسال استان میزبانی گروهی از استان خوزستان و بصره عراق را در راستای گردشگری سلامت دارد که فرصت خوبی برای نهادینه کردن این حوزه گردشگری است.
رئیس بیمارستان قدس نیز گفت: با توجه به قدمت و امکانات موجود در بیمارستان قدس اراک، این مرکز درمانی خصوصی ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری سلامت را دارد که با تحقق این امر و رونق توریسم درمانی در استان مرکزی و به ویژه شهرستان اراک هر دو بیمارستان خصوصی شهرستان اراک میتوانند از این ظرفیت مناسب بهرهمند شوند.
«محمدحسن مظفری» افزود: استان خوزستان از استانهای پرمشغله در حوزه درمان است ه که امکان ارایه خدمات به بیماران از کشورها و استانهای همجوار خود را ندارد، بر همین اساس بیماران این استان به عنوان توریسم درمانی به استانهای دیگر فرستاده میشوند.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشتههای مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت میکنند.
۲۳۲ پزشک استان مرکزی در قالب دندانپزشک مطب دار و شاغل در دانشگاهها و بیمارستانهای غیردولتی فعالیت دارند.
۶۹۹۱/۶۰۱۳/
نظر شما