به گزارش ایرنا احمد شریفی زاده روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران خراسان شمالی اظهار داشت: این در حالی بود که در صنایع خودروی، سرمایه گذاری سنگینی شده بود و شرکت های بزرگی طراحی کار را بر عهده داشتند ولی انتظارات آنگونه که توقع می رفت، انجام نشد.
وی نگاه به بیرون کشور را در صورت فراگیری دانش فنی به جای استفاده از کالای مصرفی، مناسب دانست و افزود: شرکت های خودروساز به این نتیجه رسیدند که به خاطر سودآوری بیشتر و اعتماد به شرکت های خارجی، نگاه به بیرون داشته باشند.
وی اظهار داشت: در این راستا یکی از وظایف جهاد دانشگاهی در برنامه ششم توسعه این است که در نقشه جامع کشور ماموریت هایی را عهده دار شود که به واسطه آن هفت ماموریت برای این نهاد تعریف شده که یکی از مهمترین این ماموریت ها انتقال دانش فنی و توسعه صنعت خودروی است.
شریفی زاده افزود: هم اینک آن چیزی که بیشتر توسط سایر کشورهای پیشرفته به کشور ما وارد می شود فناوری پایین تر است در حالی که ما باید به این فناوری ها تسلط پیدا کنیم.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی با اشاره به ورود جهاد دانشگاهی به حوزه خودروی، خاطرنشان کرد: در این راستا چندین پروژه و قرارداد ای.سی.یو خودرو که از مشکلات و کمبودهای بخش خودرو کشور است، منعقد شده است.
شریفی زاده یادآور شد: در گذشته به دلیل راحتی واردات، بیشتر شرکت ها تمایل به خرید محصول با قیمت های بالا از سایر کشورها داشتند و حال آنکه همان کشورها مواد اولیه خود را از کشور ما گرفته بودند.
وی افزود: با این وجود امروز همه متوجه شده اند که این روش درست نبوده و از بازاری که در اختیار دارند می توانند به عنوان یک فرصت بهره ببرند تا بنیه های کاری و اقتصادی خود را تقویت کنیم.
شریفی زاده با اشاره به تاثیرگذاری شرکت های دانش بنیان در حوزه های فرهنگی، خاطرنشان کرد: اخیرا جهاد دانشگاهی پارک علم و فناوری نو و نرم را در کشور ایجاد کرده که در هر استانی می تواند یک مرکز داشته باشد تا مورد استفاده علاقه مندان به فعالیت در این حوزه قرار گیرد و جنبه اشتغال و نیاز کشور به این حوزه مرتفع شود.
وی با اشاره به اقدامات بسیار مثبت انجام شده در جنگ اقتصادی، اظهار داشت: تاکید دشمن بر بزرگنمایی مشکلات است در حالی که می توانیم با مقاومت به راحتی توسعه کشور را رقم بزنیم.
تحصیل 50 هزار نفر در مجموعه جهاد دانشگاهی
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی گفت: افزون بر ۵۰ هزار نفر در مجموعه جهاد دانشگاهی، پنج موسسه آموزش عالی و ۴۳ مرکز علمی، کاربردی وابسته آن تحصیل میکنند.
شریفی زاده با تاکید بر اهمیت کارآفرینی در آموزش دانشجویان، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی، به دنبال پیاده کردن دانشگاه نسل سوم است و در این راستا فعالیت های نمونه ای نیز انجام گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت تولید و اشتغال به عنوان یکی از اهداف این نهاد، تسهیل در روند تولید و کاهش معضلات این بخش را از جمله موضوعات مورد پیگیری این نهاد در مجلس دانست و گفت: کمیسیون ویژه ای نیز در مجلس به این منظور تشکیل شده است.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی، برای شرکت در آیین تودیع و معارفه سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان شمالی به این استان سفر کرده بود.
ط/۵۱۳۲
نظر شما