به گزارش ایرنا ، سیدحسن نعمتاللهزاده روز چهارشنبه در بازدید از جهاد دانشگاهی اردبیل با اشاره به اینکه شهرستان گرمی از ۱۱ منطقه منتخب بنیاد علوی برای اجرای طرحهای توانمندسازی است، اظهار داشت: موسسه بنیاد علوی دنبال بهرهمندی از پتانسیلهای جهاد دانشگاهی برای توسعه شهرستان گرمی است و همکاری این نهاد در تحقق این امر میتواند برای منطقه مثمرثمر واقع شده و مشکلات این منطقه را به حداقل برساند.
او با بیان اینکه بنیاد علوی به عنوان بازوی بنیاد مستضعفان، در امور خیریه و عامالمنفعه فعالیت دارد، افزود: این موسسه تاکنون در حوزههای سلامت، برگزاری اردوهای دانشآموزی، توزیع البسه رایگان، ارتقای تحصیلی دانشآموزان محروم، اعطای وام به دانشجویان محروم مستعد و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی خدمات حمایتی ارائه کرده است.
وی ارائه کمکهای اثربخش برای ارتقای توانایی مادی، فرهنگی و معنوی مستضعفان و محرومان را از مهمترین ماموریتهای بنیاد علوی دانست و گفت: این موسسه با ارائه خدمات بموقع و اثربخش به امور معیشتی نیازمندان کمک میکند و جهاد دانشگاهی اردبیل نیز میتواند در این امر همکاری کند.
مجری طرح آبادانی و پیشرفت منطقه گرمی مغان همچنین ادامه داد: با توجه به زمینههای فعالیت جهاد دانشگاهی در استان، مشارکت این نهاد در فعالیتهای موسسه بنیاد علوی بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
نعمتاللهزاده همچنین به زیرساختهای آموزشی و تجارب جهاد دانشگاهی در این زمینه اشاره کرد و افزود: در راستای ایجاد زمینه اشتغال ساکنان مناطق روستایی و محروم، ارائه آموزشهای مهارتی و توانمندسازی ضرورت دارد.
او ظرفیتهای منطقه گرمی در زمینه گیاهان دارویی را ابزار مناسبی برای توسعه این شهرستان و کمک به اقتصاد آن دانست و گفت: جهاد دانشگاهی اردبیل به عنوان یکی از متولیان ساماندهی گیاهان دارویی میتواند در هدایت کشاورزان به سمت کشت و تولید این گیاهان سهم بسزایی ایفا کند و از این پتانسیل برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاهای منطقه گرمی بهره خواهیم برد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل هم در این بازدید گفت: جهاد دانشگاهی با توانمندسازی نیروی انسانی به دنبال توسعه اشتغال استان است.
مهران اوچی اردبیلی افزود: با توجه به ظرفیت و پتانسیلهای طبیعی و متنوع استان اردبیل، اگر کشاورزان با آموزش و آگاهی در این حوزه فعالیت کنند شاهد تحول و توسعه این بخش خواهیم بود.
او اظهارداشت: با هدف توسعه بخش گیاهان دارویی و استفاده از پتانسیلهای استان و فناوران و پژوهشگران این عرصه، جهاد دانشگاهی استان اردبیل مرکز رشد گیاهان دارویی و آزمایشگاه کشت بافت را راهاندازی کرد.
وی با بیان اینکه در این مرکز مراحل تولید محصول از اهلیسازی، کشت و فرآوری گیاهان دارویی انجام میگیرد و مورد توجه استان است، گفت: در این مرکز از ۱۶ شرکت با ۳۴ ایده فناورانه حمایت میشود و تاکنون سه شرکت از این تعداد، دانشبنیان شدهاند.
اوچی اردبیلی از تولید ۲۲ محصول دارویی در مرکز رشد فرآوری گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل با حمایت این نهاد خبر داد و افزود: جهاد دانشگاهی سعی دارد حوزه تولید گیاهان دارویی بومی استان را ساماندهی کند.
۶۰۱۸/ ۱۲۵۷
نظر شما