با ساخت و بهره برداری از این کارخانه بخشی از فرو آلیاژ و کورد وایر مصرفی مورد نیاز کشور که هم اکنون از طریق واردات تامین می گردد، برطرف میشود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس شامگاه چهارشنبه با اشاره به انعقاد قرارداد ۱۵ میلیون دلاری با بخش خصوصی، گفت: ظرفیت سالیانه این کارخانه ۴۱ هزار تن است که در زمینی به مساحت سه هکتار ساخته می شود.
حسن خلج طهرانی با بیان اینکه عملیات اجرایی ساخت این کارخانه تا سه ماه آینده آغاز می شود، افزود: با بهره برداری کامل از این کارخانه تا دو سال آینده برای ۵۰ نفر شغل ایجاد میشود.
وی خاطرنشان کرد: این کارخانه امکان تولید انواع فرو آلیاژ نظیر فروسیلیکون، فرومنگنز، فروکروم و فرو سیلیس را ک مواد اولیه و لوازم در صنایع فلزی و فولادی می باشد را فراهم میکند.
استان هرمزگان دارای موقعیتی استراتژیک در سطح ملی است که دسترسی به آبهای آزاد، جزایر ۱۴ گانه، همجواری با کشورهای حاشیه خلیج فارس، نزدیکی به استانهای معدنی کشور (یزد، کرمان) وجود منابع عظیم نفت و گاز و مواد معدنی، ۲پالایشگاه نفت، یک پالایشگاه گاز، بزرگترین بنادر تجاری و مسافربری (شهید رجایی و شهید باهنر) جذب بیشترین درآمدهای گمرکی، ۲ منطقه آزاد تجاری قشم و کیش و یک منطقه آزاد مصوب درحال انجام زیرساختها (جاسک) و شش منطقه ویژه اقتصادی از جمله مهمترین عوامل اهمیت همه جانبه این استان به شمار میروند.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با دارا بودن اسکله اختصاصی مجهز به نوار متحرک تخلیه و بارگیری به طول ۳۲ کیلومتر به عنوان قطب تولید فولاد و آلومینیوم و فلز روی با جذب ۴ میلیارد دلار سرمایه گذاری در یک دهه گذشته و ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۱ هزارو ۵۰۰ نفردر ۱۳ کیلومتری غرب شهر بندرعباس قرار دارد.
فراهم آوردن شرایط جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی و هدایت آنان در جهت احداث واحدهای صنعتی و معدنی انرژی بر و فرآوری مواد معدنی و همچنین رشد توسعه اقتصادی، افزایش فرصتهای شغلی، افزایش و توسعه فنآوری های جدید حوزه تولید، مهارتهای مدیریتی، ارتقای کیفیت تولیدات و افزایش توان صادرات به منظور رقابت در بازارهای جهانی ازجمله مهمترین اهداف ترسیم شده این منطقه است.
۷۱۹۸/۶۰۴۸
نظر شما