۱۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۱۳
کد خبرنگار: 1301
کد خبر: 83462317
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

ماجرای دو پیر زن قاجاری در یک عمارت اعیانی

تهران- ایرنا- نویسنده نمایش رادیویی طنز «عمارت اعیانی»، گفت: جرقه داستان این نمایش از آنجا شکل گرفت که در ذهنم دو پیرزن در زمان قاجار را تجسم کردم که می‌خواهند در عمارت پدری‌شان برای شادی روح جدشان کاری انجام دهند.

بهرام ابراهیمی کارگردان سریال طنز رادیویی «عمارت اعیانی»، اظهار داشت: این سریال رادیویی را سمیرا شکوهی نوشته و اثری اجتماعی و طنز آمیز است که اتفاقات آن در عمارتی پر رمز وراز در زمان قاجاریه رخ می دهد.

وی افزود: اتفاق درستی که در این نمایش رادیویی رخ داد انتخاب بازیگران درست بود، چرا که بهترین بازیگران برای بهترین نقش ها انتخاب شدند که خلاقیت آنها در حین بازی به شنیدنی تر شدن این اثر کمک زیادی می کند.

هنرمند صاحب نام رادیو، سینما و تلویزیون درباره کارگردانی و زمان تمرین نمایش های رادیویی تاکید کرد : از آنجایی که اغلب بازیگران رادیو سریع الانتقال هستند نیازی به تمرین طولانی مدت ندارند و این سریال هم نهایتا یک روز تمرین و بعد از آن به مرحله ضبط رسید.

این کارگردان خاطرنشان کرد: کارگردانی یک اثر کمدی نیاز به سرعت و ریتم دارد و یکی از کارهایی که من به عنوان کارگردان هرگز انجام نمی دهم این است که جلوی بازیگر را در زمان تمرین نمی گیرم و نهایتا به او اعلام می کنم که کجای بازی اش تغییر کند بهتر شنیده  می شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه در کمدی نباید فلسفه بافی کرد افزود: ممکن است  در نهایت در یک اثر کمدی فلسفه ای مطرح شد اما در نهایت این مخاطب است که باید آن را دریافت کند و یا خیراز این رو ریتم و سرعت در کمدی اهمیت بسیاری دارد و باید تفکر را در لحظه برای مخاطبش ایجاد کند.

وی همچنین درباره نحوه همکاری با نویسنده سریال رادیویی عمارت اعیانی گفت : سمیرا شکوهی از نویسندگان خوب رادیو نمایش است و در عین حال فوق العاده شنواست و به نظرم اگر در هنر شنوا نباشی آن ارتباط حرفه ای و درست برقرار نمی شود، او در زمان تمرین و ضبط کنار ما حضور داشت و همین مساله باعث شد تا به نتیجه بهتری برسیم.

دو پیر زن قاجاری را تجسم کردم

در ادامه سمیرا شکوهی نویسنده سریال رادیویی عمارت اعیانی، گفت: به عنوان یک نویسنده باید بگویم وقتی بازیگری خلاق است دست نویسنده را برای خلق های بعدی باز می گذارد، برای همین حضور من در حین تمرین کنار کارگردان و بازیگران این اثر باعث شد تا با دیدن بازی‌های خوب و حرفه‌ای آنها، ایده فصل دوم این سریال هم در ذهنم شکل بگیرد. از طرفی  بهرام ابراهیمی کارگردانی مسلط و حرفه‌ای است و بازیگر شناسی فوق العاده‌ای دارد که می‌داند دقیقا چه کسی کدام نقش را می‌تواند به درستی بازی کند.

این نویسنده درباره داستان این اثر رادیویی، گفت: جرقه داستان عمارت اعیانی از آنجا شکل گرفت که در ذهنم دو پیرزن در زمان قاجار را تجسم کردم که می خواهند در عمارت پدری شان برای شادی روح جدشان کاری انجام دهند که همین خود باعث بروز یک سری اتفاقات طنز شد.

شکوهی تاکید کرد: خنداندن ایرانی‌ها کار بسیار سختی است چون به سادگی هر اتفاقی را باور نمی‌کنند بنابراین نویسنده طنز باید طوری اتفاقات روزمره زندگی را نشان دهد که با افزودن چاشنی فانتزی به آن، فضایی طنز آمیز و در عین حال باورپذیربرای مخاطب  ایجاد شود.

این نویسنده رادیویی در پایان گفت: به نویسندگان سریال های رادیویی توصیه می کنم تا در زمان تمرین اثرشان در رادیو حضور داشته باشند چرا که همه ما مثل حلقه های زنجیر به هم متصل هستیم و با دیدن و شنیدن یکدیگر می توانیم به تاثیرگذاری هر چه بیشتر یک اثر رادیویی کمک کنیم.

سریال طنز رادیویی عمارت اعیانی به کارگردانی بهرام ابراهیمی، تهیه کنندگی فرشاد آذرنیا، صدابرداری: مجید آینه، افکتوری: نازنین حسن پور گویندگی: بهناز بستان دوست و با هنرمندی فریبا متخصص، رضا عمرانی، نوشین حسن زاده،  قربان نجفی، شیوا رفیعیان، مهرداد مهماندوست، عباس توفیقی، مهدی آقامحمدی، بهادر ابراهیمی و کامیار محبی در استودیو ۸ رادیو نمایش تولید شده و قرار است بعد از ماه محرم و صفر از رادیو نمایش پخش شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha