علیاصغر پیوندی سهشنبهشب در سفر به سیستان و بلوچستان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح نذر آب برای نخستین بار در کشور سال گذشته در سیستان و بلوچستان اجرایی شد به طوریکه در قالب این طرح علاوه بر توزیع مخازن آب و بستههای معیشتی، با اعزام کاروانهای سلامت خدمات بهداشتی درمان به مردم نیازمند ارائه شد.
وی ادامه داد: در این راستا در طرح نذر آب یک حدود ۳۰ میلیارد تومان از منابع داخلی جمعیت هلال احمر کشور برای رفع مشکلات مردم محروم سیستان و بلوچستان هزینه شد.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور بیان کرد: امسال این نهاد به همت خیران و سمنها توانست گستره جغرافیایی طرح نذر آب را افزایش دهد به طوریکه طرح نذر آب ۲ در استانهای درگیر خشکسالی شامل سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی و هرمزگان از مرداد به اجرا درآمد.
پیوندی توزیع داروی رایگان، بسته معیشتی، کلرزنی و کمک به تصفیه آب را از مهمترین اقدامات اعضای جمعیت هلال احمر در طرح ملی نذر آب ۲ عنوان کرد و افزود: در مرحله دوم اجرای این طرح ملی مردم و سازمانهای مردم نهاد به کمک این جمعیت آمدند که جای بسی قدردانی دارد.
وی هدف از اجرای طرح ملی نذر آب را الگویی برای سایر نهادها عنوان کرد و افزود: با کار جهادی مدنظر رهبر معظم انقلاب میتوان مشکلات مردم را برطرف کرد در غیر این صورت با اقدامات معمول همچنان گرفتاریها ادامهدار خواهد بود.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور افزود: ضروری است تمامی وزارتخانههایی که به شکلی با اشتغال، معیشت و سلامت مردم سرو کار دارند بیش از پیش پا به عرصه میدان بگذارند تا با همراهی این جمعیت بتوان گامهای موثری در این مسیر برداشت.
افزایش تعداد داوطلبان جمعیت هلال احمر در اولویت قرار دارد
پیوندی گفت: هم اینک حدود ۲ میلیون داوطلب این جمعیت را در تحقق اهداف همراهی می کنند که ۴۵۰ هزار نفر از این افراد را جوانان تشکیل میدهند.
وی افزود: گسترش فرهنگ داوطلبی از اهداف مهم جمعیت هلال احمر کشور است.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور گسترش آموزشهای همگانی را از دیگر اولویتهای سالجاری این نهاد ذکر کرد و افزود: این نهاد از طریق انتشار کلیپ در فضاهای مجازی و رسانهای و برنامههای پیش بینی شده در مدارس، دانشگاهها و مراکز نظامی به دنبال افزایش سطح آگاهی عمومی نسبت به کمکهای امداد و نجات است تا آنان بتوانند به افراد دیگر در حوادث مختلف یاری رسانند.
افزودن سه فروند بالگرد و ۸۰ دستگاه کامیونت به سیستم امداد و نجات کشور
پیوندی به روزرسانی لجستیکی امداد و نجات را از برنامههای مهم جمعیت هلال احمر کشور عنوان کرد و افزود: این جمعیت تلاش دارد تا پایان سالجاری سه فروند بالگرد لجستیک به مجموعه امداد و نجات کشور اضافه کند.
وی افزود: سال گذشته در این زمینه تلاشهای زیادی انجام شد اما به دلیل تحریمهای ظالمانه آمریکا امکان تهیه بالگرد از کشورهای غربی فراهم نشد، امسال مذاکرات اولیه در این زمینه با کشورهای شرقی انجام شده که امیدواریم بتوانیم بزودی این بالگردها را به مجموعه ناوگان امداد و نجات هوایی کشور اضافه کنیم.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: همچنین مقرر شده است امسال حدود ۸۰ کامیونت به سیستم امداد و نجات کشور اضافه شود تا بتوان ترابری، لجستیکی و مخابرات جمعیت را افزایش داد.
پیوندی افزود: با کمک سازمان برنامه و بودجه تلاش داریم ۲۲۰ دستگاه آمبولانس را خریداری کنیم تا به روزرسانی لجستیکی امداد و نجات این جمعیت به بهترین نحو انجام شود.
وی تاکید کرد: تمام تلاشها در راستای افزایش رفاه و امید به زندگی مردم کشور درحال انجام است تا در حوادث احتمالی بهترین خدمات از سوی اعضای این جمعیت ارائه شود.
امسال ۲۰۰ هزار سرباز وظیفه در کشور آموزش امداد و نجات را فرامیگیرند
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه آموزش همگانی امداد و نجات در اولویت قرار دارد افزود: براساس تفاهمنامه این جمعیت با نیروهای مسلح قرار است امسال حدود ۲۰۰ هزار سرباز وظیفه آموزش امداد و نجات و کمکهای اولیه را فرا میگیرند.
وی افزود: سال گذشته به صورت پایلوت این طرح در سه پادگان تهران اجرا شد که در قالب آن حدود ۳۰ هزار سرباز وظیفه آموزش های لازم امداد و نجات و کمک های اولیه را فرا گرفتند.
پیوندی گسترش کانونهای هلال احمر در اماکن عمومی نظیر دانشگاهها و مدارس را از برنامههای جمعیت هلال احمر در کشور عنوان کرد و افزود: حدود هشت هزار مدرسه دادرس در کشور وجود دارد که به دانش آموزان آموزش های لازم را ارائه می دهند.
وی تاکید کرد: همه این اقدامات برای افزایش آموزش های همگانی است.
رئیس جمعیت هلال احمر بیان کرد: بسیاری از مردم ایران آموزشهای لازم را در برابر حوادث فرانگرفتهاند این درحالی است که ریسک خطر در کشور ۸۰ درصد است.
وی افزود: فاصله ریسک خطر با آموزش در ایران زیاد است که باید این فاصله از طریق ارائه آموزشهای لازم بسیار کم شود.
۷۳۱۶**۶۰۸۱
نظر شما