سید رضا موسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فعال شدن سامانه طرح نوآفرین در کشور، افزود: طرح «نوآفرین» با هدف حمایت از کسب و کارهای نوپا و تسهیل شرایط برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال در حوزه فناوری اواسط مرداد ماه امسال به طور رسمی آغاز به کار کرد.
وی با بیان اینکه این سامانه نقش مهمی در تسهیل کسب و کارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات خواهد داشت، ادامه داد: ساده سازی، ایجاد شفافیت و یکپارچه سازی فرآیند ارائه خدمات، تسهیل سرمایه گذاری در شرکت های نوپا و ارائه مشوق ها به آنها، تسهیل ارتباط فعالان حوزه کارآفرینی با مراکز دانشگاهی، علمی تحقیقاتی و مراکز رشد و همچنین ایجاد و تشویق کسب وکارهای نوآور و خلاق اصلی ترین ماموریت های سامانه ایران نوآفرین است.
موسوی، افزود: مالیات، بیمه و نوع رابطه استخدامی در استارتاپ ها از جمله چالش های فعالان این حوزه است که طرح «ایران نوآفرین» با شناسایی دقیق چالش های توسعه کسب و کار در این حوزه بسیاری از این چالش ها را برطرف می کند که به طور قطع منجر به اشتغال آفرینی در این عرصه خواهد شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم ادامه داد: حمایت از توسعه اشتغال زایی در شرکت های نوپای حوزه فاوا، حمایت از ایجاد شتاب دهنده های سازمانی و همچنین حمایت از ایجاد سرمایه گذاری جسورانه شرکتی از جمله راهبردهای کلان برای حمایت از انواع کسب و کارهای حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات است.
وی ادامه داد: حمایت از توسعه پلتفورم های کسب و کار مبتنی بر فناوری اطلاعات، حمایت از عرضه کنندگان محصول در پلتفورم های کسب و کار مبتنی بر فناوری اطلاعات و همچنین حمایت از به کارگیری نیروی انسانی در اصناف حوزه فاوا راهبردهای حمایت از کسب و کارهای فناوری ارتباطات و اطلاعات در کشور از دیگر راهبردهای تعریف شده برای حمایت از توسعه کسب و کارها حوزه فاوا است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم با اشاره به نوع و میزان تسهیلات حمایتی از شرکت های نوپای حوزه فاوا گفت: این تسهیلات در قالب وام قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد و حداکثر تا سقف یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که باز پرداخت آن با در نظر گرفتن یک سال زمان استرحت،سه سال است.
موسوی با بیان اینکه این تسهیلات در سه سطح تقسیم بندی می شود، ادامه داد: در این سطح بندی، دریافت تسهیلات برای طرح های توسعه کسب و کار مرتبط با اپلیکیشن با سایر کسب و کار های این حوزه دارای شرایط متفاوتی دارد ضمن اینکه به کسب و کارهای سطح یک، تا ۳۰۰ میلیون ریال، سطح دو تا ۹۰۰ میلیون ریال و سطح سه تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت می شود.
وی تاکید کرد:ضروری است استارتاپ های قم برای بهره گیری از مزایا و تسهیلات این طرح در سامانه ایران کارآفرین ثبت نام کنند.
تا پایان سال ۱۳۹۷، ۹۰۶ کسب و کار قم موفق به کسب نماد اعتماد الکترونیک شده اند.
۷۴۰۴/ ۶۱۳۳/
نظر شما