۲۲ شهریور ۱۳۹۸، ۹:۰۱
کد خبر: 83465929
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرح نذر آب نماد خدمت بی‌منت به محرومان است

۲۲ شهریور ۱۳۹۸، ۹:۰۱
کد خبر: 83465929
طرح نذر آب نماد خدمت بی‌منت به محرومان است

قم - ایرنا - عضو هیات مدیره جمعیت هلال احمر قم گفت: یکی از اهداف مهم جمعیت هلال‌احمر موضوع بشردوستی و خدمت بی‌منت است که در جریان برگزاری طرح نذر آب و حضور کاروان‌های سلامت این جمعیت در مناطق محروم،‌ به‌خوبی شاهد آن هستیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا قاسمی نیا روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،‌ بیان کرد: داوطلبان و خیران شرکت‌کننده در طرح‌های حمایتی هلال‌احمر همچون کاروان سلامت و نذر آب،‌ با الگو گرفتن از ارزش‌های انسانی و اسلامی وارد میدان می‌شوند و بیش از حد انتظار به فعالیت می‌پردازند.

وی تأکید کرد: داشتن روحیه بالا و انگیزه متعالی برای انجام کار جهادی و کمک به محرومان از دیگر خصوصیات این افراد است که حاضر می‌شوند در دورترین نقاط کشور، خدمت‌رسانی کنند.

وی ادامه داد: یکی از برکات مهم طرح‌های حمایتی هلال‌احمر،‌ خیر آفرینی از میان نیروهای جوان است که موجب رونق یافتن فضای فعالیت‌های جهادی در کشور می‌شود.

قاسمی نیا گفت:‌ در طرح‌های حمایتی هلال‌احمر،‌ مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رفع کمبودهای فرهنگی مناطق محروم کشور نیز موردتوجه داوطلبان است و آنان برنامه‌های فرهنگی و آموزشی متنوعی را در آن مناطق اجرا می‌کنند.

وی با اشاره به الگو بودن فعالیت‌های بشردوستانه هلال‌احمر برای سایر نهادها،‌ افزود: بهتر است طی مدتی که طرح‌های حمایتی هلال‌احمر در منطقه‌ای اجرا می‌شود،‌ دستگاه‌های دولتی و غیردولتی بومی منطقه به یاری داوطلبان و خیرانی که برای کمک به محرومان به آن محل اعزام‌شده‌اند،‌ بشتابند و ظرفیت‌های خود را در اختیار این جمعیت قرار دهند.

وی ادامه داد: دستگاه‌های بومی منطقه به دلیل آشنایی که بافرهنگ و آداب‌ورسوم مردم محلی دارند،‌ بهترین مشاوران برای اجرای دقیق طرح‌های حمایتی هلال‌احمر هستند و نقش بسزایی در بالا رفتن درصد موفقیت این طرح‌ها دارند.

عضو هیات مدیره جمعیت هلال‌احمر قم گفت: نظارت مستمر برای به نتیجه رسیدن طرح‌های حمایتی هلال‌احمر، یکی دیگر از اقداماتی است که دستگاه‌های بومی منطقه با انجام آن،‌ به مقابله با تکرار وقوع محرومیت‌ها برمی‌خیزند.

وی بیان کرد:‌ برای نمونه داوطلبان و خیران جمعیت هلال‌احمر تانکرهای آب سالم و بهداشتی را در مناطق محروم کشور دایر می‌کنند اما ممکن است در صورت نبود نظارت،‌ طی مدت کوتاهی این تجهیزات فرسوده شود که برای جلوگیری ازاین‌گونه مسائل،‌ دستگاه‌های بومی منطقه وظیفه‌دارند به‌صورت مستمر از امکانات ایجادشده،‌ مراقبت کنند.

وی ادامه داد: باید یک قرارگاه دائمی در آن مناطق ایجاد و همه‌کارهای ستادی و تشکیلاتی قبل،‌ حین و بعد از اجرای طرح‌های حمایتی در آن برنامه‌ریزی شود.

قاسمی نیا گفت: امید است با حضور و ابتکار نسل جدید داوطلبان و خیران به عرصه فعالیت‌های امدادی و خدمت‌رسانی،‌ شاهد رفع هرچه سریع‌تر هرگونه محرومیت از نقاط مختلف کشور به‌خصوص استان سرافراز سیستان و بلوچستان باشیم.

طرح نذر آب۲ از طرف جمعیت هلال‌احمر استان قم در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان به مدت پنج روز اجرا و در آن به بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تن درزمینهٔ های مختلف و به خصوص در حوزه تامین تانکر و آب آشامیدنی سالم،‌ خدمت‌رسانی شد.

۷۴۰۵/ ۶۱۳۳/

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha