۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۳۴
کد خبر: 83473111
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

خراسان جنوبی ۱۰۰۷ هکتار بافت فرسوده دارد

۲۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۶:۳۴
کد خبر: 83473111
خراسان جنوبی ۱۰۰۷ هکتار بافت فرسوده دارد

بیرجند- ایرنا- مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: هزار و هفت هکتار بافت فرسوده در استان وجود دارد که بیشترین آن مربوط به بیرجند مرکز استان است.

 مهدی جعفری روز پنجشنبه در نشست ستاد بازآفرینی شهری که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، با بیان اینکه بحث بازآفرینی شهری چند سالی است در سطح کلان کشور مورد توجه قرار گرفته است افزود: سال‌های اخیر خدمات خوبی در بخش زیربنایی و روبنایی در استان انجام شده است.

 وی اظهار داشت: در خراسان‌ جنوبی انبوه‌سازان تمایلی برای ساخت و ساز در محلات هدف بازآفرینی شهری ندارند.

 مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: همچنین ۲۲۵ هکتار از سکونت‌گاه‌های غیری رسمی استان در بیرجند وجود دارد.

 وی  افزود: محلات هدف بازآفرینی در شهر بیرجند ۶۵۴ هکتار، بافت فرسوده ۴۹۱ هکتار و ۱۳۶ هکتار بافت تاریخی مرکز استان است.

 جعفری بیان کرد: ۱۱۰ هزار نفر جمعیت هفت شهر استان است که در محلات هدف بازآفرینی شهری سکونت دارند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازآفرینی شهری در استان در نظر گرفته شد، تصریح کرد: ۲۰ درصد این اعتبار برای استان تخصیص پیدا کرد.
 
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌ جنوبی گفت: در سال گذشته ۹۷ پروژه بازآفرینی شهری به استان واگذار شد که از این تعداد ۴۲ پروژه در دست اجرا و ۲۱ پروژه به مناقصه رفته اما اجرایی نشده است.
 
وی بیان کرد: اعتبار در نظر گرفته شده برای ۲۱ پروژه ۱۲ میلیارد تومان و مجموع اعتبار برای ۶۳ پروژه ۳۳ میلیارد تومان بوده است.
 
جعفری با بیان اینکه برای بحث بازآفرینی شهری تسهیلات به متقاضیان پرداخت می‌شود، گفت:  تا سال ۱۴۰۰ حدود یک هزار و ۷۶۰ واحد سهمیه استان است اما با توجه به شرایط سخت اقتصادی مردم از این طرح استقبال خوبی نکرده‌اند.

 وی ادامه داد: با توجه به شرایط مالی نامناسب مردم درخواست در نظر گرفتن یارانه ساخت یا طولانی شدن دوران مشارکت برای استان را داریم.
 
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌ جنوبی یادآور شد: در استان با همکاری ستاد فرمان امام خمینی (ره) قرار است یک هزار واحد مسکونی ساخته شود که ۸۵۰ واحد سهم بیرجند است.

وی با اشاره به ارزش پایین املاک در بافت‌های فرسوده افزود: حدود ۲۵ درصد جمعیت مراکز استان و شهرهای پر جمعیت دروضعیت بد مسکنی هستند و باید مردم بیش از پیش به ساخت مسکن نو تشویق شوند.

 کاهش نرخ سود دوران مشارکت و فروش اقساطی با مدت طولانی‌تر ، اختصاص یک میلیارد تومان به مرمت محور خواجه‌ها در بافت تاریخی بیرجند، توجه بیشتر به محله سردشت  فردوس، استفاده از تعاونی های مسکن موفق استان در پروژه‌های بازآفرینی شهری، تحلیل مجدد گسل های شهر بیرجند برای رفع موانع توسعه شهر از جمله درخواست‌ها و پیشنهادهای مطرح شده در این نشست بود. 

۹۸۹۳ * ۶۰۵۴
 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط