عملکرد صدا و سیما در بوته نقد رسانه های داخلی

تهران- ایرنا- رسانه های داخلی با پرداختن به برخی از برنامه های صدا و سیما، عملکرد این سازمان را مورد بررسی قرار داده و بر پایه خط فکری خود به نقد آن پرداخته اند.

به گزارش گروه نشریات خبری ایرنا؛ بررسی امروز ۲۴ شهریور سال جاری نشان می دهد که تحلیل و بررسی برنامه های صدا و سیما در رسانه های نزدیک به جریان اصلاح طلب بیش از رسانه های جریان اصولگرا مورد توجه قرار گرفته است.

برخی از برنامه های پخش شده در صدا و سیما به خصوص عملکرد مدیریت شبکه سوم سیما، مورد انتقاد رسانه های نزدیک به جریان اصلاح طلب بوده و در این باره گفته اند: علاوه بر تخریب و تحریف، کم اهمیت جلوه دادن دولت و در حاشیه قراردادن برنامه‌های آن، حتی در برنامه‌های خبری صدا و سیما هم دنبال می‌شود.

همچنین رسانه های نزدیک به جریان اصولگرا به انتقاد از دیدگاه  احمدی نژادی ها از صدا و سیما پرداخته اند.

رسانه های منتسب به جریان اصلاح طلب در مطالب خود به محورهایی همچون تقابل صدا و سیما با دولت؛ واکنش علی مطهری به مستند اتم؛ انتقاد زیبا کلام از شبکه سه سیما؛ انتقاد از مدیر شبکه سه؛ بی‌توجهی به انتقادها؛  سوء استفاده صدا و سیما از بیت المال به جهت حمایت از یک جریان خاص و درخواست فرصت برای دفاع و تخریب‌های سازمان یافته، اشاره کرده اند.

رسانه های منتسب به جریان اصولگرا نیز در مطالب خود به محورهایی چون انتقاد از بیانیه وحید جلیلی و  انتقاد از کم کاری صدا و سیما در فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات، پرداخته اند.

رسانه های اصلاح طلب

 تقابل صدا و سیما با دولت

حمله بدون توقف به مجلس و دولت، عنوان گزارشی است که در روزنامه شرق منتشر شده است. در این مطلب می خوانیم: در جدیدترین تقابل بین صداوسیما و دولت، روز پنجشنبه برنامه‌ای با عنوان «بدون توقف» از شبکه سه پخش شد که روابط عمومی ریاست‌جمهوری مطالب مطرح‌شده در آن را «ابهام‌آفرینی، اتهام و دروغ» علیه دولت خواند و توضیحاتی ارائه کرد. در این برنامه درباره «شورای عالی هماهنگی اقتصادی» مطالبی مطرح شده بود، از جمله اینکه این شورا با پیشنهاد رئیس‌جمهور به رهبری تشکیل شده که روابط عمومی ریاست‌جمهوری آن را تکذیب کرده و گفته که پیشنهاد از طرف رئیس‌جمهور یا دولت نبوده، بلکه رهبری معظم انقلاب شخصا در مورد ایجاد چنین تشکیلات جدیدی تصمیم‌گیری کردند. در ادامه این گزارش با استفاده از میان تیتر حمله گاندو به دولت، آمده است: اما این تنها تقابل شبکه سه سیما با دولتی‌ها نبوده است. اواخر بهار امسال بود که این شبکه شروع به پخش سریالی با نام «گاندو» به کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی مؤسسه شهید آوینی کرد که به موضوع بازداشت «جیسون رضائیان» خبرنگار ایرانی-آمریکایی واشنگتن‌پست می‌پرداخت. این سریال نیز با واکنش منفی مواجه شد چراکه سعی داشت وزارت خارجه و رؤسای دولت دوازدهم را درخصوص امور جاسوسی صورت‌گرفته بی‌اطلاع نشان دهد. همچنین در بخش دیگری از این گزارش زیر عنوان گاندوی۲، می خوانیم: کمتر از ۱۰ روز پیش نیز شبکه سوم سیما، مستندی با عنوان «داستان اتم» پخش کرد که به دلیل تحریف تاریخچه برجام به «گاندوی دوم» معروف شد. در این مستند سعی شد تا اقدامات دولت و وزارت خارجه درخصوص به‌سرانجام‌رسیدن برجام را زیر سؤال ببرد و اقدامات آنان را در تقابل با راهبرد مقام معظم رهبری نشان دهد.

روزنامه اعتماد نیز در گزارشی که در تیتر نخست خود منتشر کرد، نوشت: «جوابیه دولت به صداوسیما»، «تکذیب اظهارات کارشناس صداوسیما توسط دولت»، «واکنش دولت به برنامه صداوسیما» و... اینها تنها بخشی از عناوینی است که با ساده‌ترین جست‌وجو، خبر از اختلافات ریشه‌دار دولت تدبیر و امید با سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی می‌دهد. اینکه این اختلاف از زمان حضور حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهوری در کاخ پاستور شروع شد یا در جریان تبلیغات انتخاباتی سال ۹۲ نیز سمت‌وسوی جام‌جم به دیگر کاندیداهای حاضر در صحنه عیان بود، امری است که بارها و بارها در رسانه‌ها تکرار شد و البته هرگز مورد تایید مدیران این سازمان قرار نگرفته ولی به نظر می‌رسد، روند اقدامات ضد دولتی مدیران جام‌جم با توجه به حضور و فعالیت مدیران نزدیک به جریان سیاسی اصولگرا در دو سال آخر پاستورنشینی روحانی تشدید شده تا جایی که کمتر روزی را در هفته می‌توان یافت که از مجموع شبکه‌های این رسانه سریال یا مستند یا برنامه زنده‌ای با محتوای ضد دولتی پخش نشود.

تخریب بدون توقف دولت! عنوان گزارشی است که در روزنامه آرمان ملی منتشر شده است. در این مطلب می خوانیم: باز هم اعتراض دولت به صداوسیما؛ هنوز مهر اعتراض پاستورنشینان به پخش سریال گاندو خشک نشده بود که روز گذشته بار دیگر روابط عمومی ریاست‌جمهوری درباره مطالب دروغ علیه دولت در یک برنامه تلویزیونی اطلاعیه‌ای صادر کرد. این بار آنچه از برنامه «بدون توقف» پخش شد موضوع گلایه دولت بود. اطلاعیه روابط عمومی ریاست جمهوری در خصوص مطالب کذب مطرح شده در برنامه فوق، تصریح کرده است: ۱) گفته شد که «شورای عالی هماهنگی اقتصادی» با پیشنهاد رئیس‌جمهور به رهبری تشکیل شده که صحت ندارد. پیشنهاد از طرف رئیس‌جمهوری یا دولت نبوده، بلکه رهبری معظم انقلاب شخصاً در مورد ایجاد چنین تشکیلات جدیدی تصمیم‌گیری کرده اند. ۲) گفته شد که در «شورای عالی هماهنگی اقتصادی» دو قوه مقننه و قضائیه به دولت کمک می‌کنند و هر چه نظر رئیس‌جمهوری باشد، آن دو قوه هم حمایت می‌کنند، که به هیچ عنوان واقعیت ندارد. مطالب لازم در شرایط تحریم فعلی مطرح می‌شود و هر مورد که نظرات سه قوه به اتفاق تصویب شود و مخالف قانون نباشد اجرا می‌شود و در سایر موارد نیز در صورت موافقت رهبر معظم انقلاب ابلاغ می‌شود. ۳) گفته شد که در این شورا طرح دادگاه‌های جدید علیه اخلال اقتصادی بدون در نظر گرفتن قوانین مربوط به آیین دادرسی به رهبری پیشنهاد داده شد و ایشان موافقت کردند، که این هم کاملاً برخلاف واقع است. رئیس قوه قضائیه وقت، طرحی را در جلسه مطرح کردند که ایرادهای فراوانی به آن طرح در همان جلسه مطرح شد. پس از آن جلسه، رئیس قوه قضائیه وقت، طرح‌شان را مستقیم برای رهبری فرستادند و معظم‌له نیز تأیید کردند.

روزنامه ایران در بخشی از گزارش منتشر شده خود با استفاده از میان تیتر تقطیع سخنان روحانی در سیما، آورده است: داستان تخریب‌ها و برنامه سازی‌های یکسویه صداوسیمایی که قرار بود ملی باشد، دیگر به امری عادی تبدیل شده است. به عنوان مثال مدتی از پخش سریال پرحاشیه «گاندو» نگذشت که بار دیگر صداوسیما با مستند «داستان اتم» سیاست خارجی و هسته‌ای نظام را زیر سؤال برد. زیرا همه کارشناسان اذعان دارند که همچون مصوبات شورای هماهنگی اقتصادی، سیاست خارجی و هسته‌ای نیز مطابق فرآیندهای قانونی اتخاذ می‌شود و این صداوسیما و جریان همسو با اوست که مدام تلاش می‌کند وجود دوگانگی در سیاست خارجی را القا کند. شاید طراحان این برنامه‌ها و تصمیم‌سازان سیاسی این رسانه، چنین باور می‌کنند که تخریب دولت و تلاش برای رویگردانی مردم از آن، سبد رأی جریان آنان را پر خواهد کرد. حال آنکه تجربه سیاست نشان داده است در صورت مؤثر بودن این رویکرد و ریزش حامیان دولت، در نهایت آورده و افزوده‌ای برای جریان رقیب نخواهد داشت، جریانی که صداوسیما تلاش می‌کند خود را به عنوان بازوی رسانه‌ای آن مطرح کند، و نه رسانه کل حاکمیت.

به همین دلیل است که علاوه بر تخریب و تحریف، کم اهمیت جلوه دادن دولت و در حاشیه قراردادن برنامه‌های آن، حتی در برنامه‌های خبری صدا و سیما هم دنبال می‌شود.

 واکنش علی مطهری به مستند اتم

  به گزارش روزنامه شرق، علی مطهری، نماینده تهران در مجلس که خود این روزها مورد انتقاد تند در شبکه سوم سیما قرار گرفته است در یادداشتی که ایسنا منتشر کرده بود، درباره این سریال نوشت: «مستند داستان اتم در واقع تحریف تاریخچه برجام بود. آنچه در مجموع از این برنامه برداشت می‌شد، این بود که برجام کلاهی بوده که توسط آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها سر ایران گذاشته شده و در داخل کشور نیز عواملی مانند آقایان روحانی، ظریف و علی لاریجانی با آنها هماهنگ بوده و احیانا خیانت کرده‌اند». او همچنین نوشت: «مستند داستان اتم با زیرکی مذاکره‌کنندگان برجام را یک طرف قرار داد و مقام رهبری را طرف دیگر. گویی مذاکره‌کنندگان راه خودشان را می‌رفته‌اند و رهبری هم راه دیگری داشته‌اند. این در حالی است که شروع مذاکرات و محتوای آن و امضای برجام همه با نظر مقام رهبری بوده است و نباید حساب ایشان را جدا کرد. اگر رهبر انقلاب توصیه‌هایی داشته‌اند، این، وظیفه یک رهبر و روش رهبری است که همیشه ایدئال‌ها و سقف مطالبه را اعلام کند تا مذاکرات به نفع ما پیش برود، والا احتمالا خود ایشان هم می‌دانستند که طرف مقابل زیر بار برخی از این توصیه‌ها نمی‌رود و تا آنجا که زورمان می‌رسد پیش می‌رویم».

انتقاد زیبا کلام از شبکه سه سیما

در بخشی از گزارش منتشر شده در روزنامه شرق با استفاده از میان تیتر صادق زیباکلام: شبکه ۳ می‌خواهد جریان سوم راه بیندازد، آمده است: شخصیت‌ها و چهره‌هایی هستند که چون برخی نهادها از آنان حمایت می‌کند، به قول اروپایی‌ها این تصور را دارند که هر کار و هر تهمتی که بخواهند می‌زنند چون خود را مورد وثوق و اطمینان آن نهادها می‌دانند. اکثر این افراد هم جوان و جویای نام هستند؛ ازجمله این افراد علی فروغی، مدیر شبکه سوم سیما است که جدا از نسبتی که با یکی از چهره‌های مشهور دارد، از فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق نیز هست. فارغ‌التحصیلان این دانشگاه که مورد تأیید هستند معمولا از سال اولی که وارد دانشگاه می‌شوند جایگاه محکمی خواهند داشت و زیر نظر هستند. اغلب نیز در صداوسیما و مکان‌های حساس گمارده می‌شوند؛ بنابراین آنها نگران این نیستند که اگر به نمایندگان مجلس یا به محمدجواد ظریف و حسن روحانی توهین کنند، مشکلی برایشان پیش بیاید یا از آنها شکایتی شود. اما به نظر می‌رسد یک دور جدید هجمه علیه همه کسانی که جزء اصولگرایان و تندروها نیستند، شروع شده است. من فکر می‌کنم هدف عمده آنها این است که چون عموما انسان‌های باهوشی هستند، می‌دانند که اصولگرایان اصلا محبوبیتی در جامعه ندارند، بنابراین با حمله و توهین به اصلاح‌طلبان و همچنین اصولگرایان معتدل مثل علی لاریجانی و ناطق نوری می‌خواهند به مردمی که سرخورده هر دو جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب هستند بگویند که ما با آنها نیستیم و جریان دیگری هستیم. بخشی از این تخریب‌ها برای این است که می‌خواهند خود را جوانانی قهرمان و چهره‌های بدون وابسته معرفی کنند و به‌دنبال سرخوردگی به‌وجودآمده از آب گل‌آلود ماهی بگیرند. البته احمدی‌نژاد و حتی قالیباف نیز با طرح نئواصولگرایی به دنبال این طرح بوده‌اند.

انتقاد از مدیر شبکه سه

روزنامه شرق در گزارشی آورد: کمتر از یک سال از عمر مجلس دهم و دو سال از دولت دوازدهم نمانده اما گویی صداوسیما خیال ندارد دست از سر این دو نهاد بردارد و به هر بهانه‌ای به آنان چوب می‌زند. حالا تقریبا اکثر برنامه‌های اگر نگوییم تخریبی، اما انتقادی در شبکه سوم صداوسیما متمرکز شده است. شبکه‌ای برای جوانان که چندی است علی فروغی ریاست آن را بر عهده دارد و داد همه از ورزشی‌ها تا سیاسی‌ها را درآورده است.

 این روزنامه، در بخشی از گزارش خود با استفاده از میان تیتر مدیر کم‌فروغ، نوشت: مدیریت شبکه سوم سیما را که چندی است کانون حملات به دولت و مجلس شده است، علی فروغی بر عهده دارد. او از پنجم اردیبهشت سال پیش ریاست این شبکه را بر عهده دارد. فروغی شاید معروف‌ترین مدیر یک شبکه تلویزیونی در ایران باشد؛ چراکه در زمان مدیریت او، برنامه ورزشی «نود» با ۱۹ سال سابقه پخش و داشتن مجری محبوبی مانند عادل فردوسی‌پور تعطیل شد. فروغی حتی در ماه مبارک رمضان برنامه کارشناسی آیت‌الله مکارم‌شیرازی را که سال‌ها از این شبکه پخش می‌شد، متوقف کرده بود... د. بعد از آن بود که فروغی اعلام کرد سازوکار اسپانسری که پشتیبانی مالی برنامه برنده‌باش را انجام می‌دهد، اصلاح و ظرفیت‌های جدیدی به این برنامه اضافه می‌شود و در اصل او با تعطیلی این برنامه، همه تقصیرها را گردن اسپانسر برنامه انداخت. رفتارهای این‌چنین این مدیر جوان باعث شد چندباری بحث نظارت بر عملکرد صداوسیما پررنگ شود.

 بی‌توجهی صدا و سیما به انتقادها

روزنامه شرق در مطلبی آورد: صداوسیما و به‌ویژه شبکه سوم سیما که نام شبکه جوان را یدک می‌کشد، توجهی به انتقادها ندارد. گواه این مدعا نیز ادامه‌پیداکردن برنامه «پرونده ویژه» در شبکه سه درباره موضوع «سحر خدایاری» است؛ آن‌هم در شرایطی که اتهام‌ها در برنامه پیشین علیه دو نماینده مجلس و یک خبرگزاری، درخواست آنها برای اختصاص وقت در صداوسیما را در پی داشت.

فرهنگ‌سازی یا نفرت‌پراکنی عنوان یادداشتی به شمار می رود که در ستون سرمقاله روزنامه اعتماد منتشر شده است، در این یادداشت می خوانیم: در حالی که بارها از ما نمایندگان ملت درباره عملکرد صداوسیما سوال شده، به نظر می‌رسد این سازمان عملا دست به کار تخریب به‌جای هرگونه عملکرد و اقدام شده و این رویه را تا آنجا پیش برده که تقریبا در اغلب برنامه‌ها اثری از این نگاه‌های متکثر و متنوعی است... ت. امروز صداوسیما فرسنگ‌ها با اهدافی که برای آن تعریف شده، فاصله دارد و به‌جای فرهنگ‌سازی، اقدام به نفرت‌پراکنی و دوقطبی‌سازی می‌کند. البته ممکن است در راستای اغراض شخصی و جناحی پشت‌پرده و غیرعلنی خود، دستاوردها و کارنامه‌ای قابل‌قبول داشته باشند اما این کارنامه هیچ نسبتی با آنچه باید باشد، ندارد.

 سوء استفاده صدا و سیما از بیت المال به جهت حمایت از یک جریان خاص

در بخشی از یادداشت منتشر شده در ستون سرمقاله روزنامه اعتماد آمده است: به هر حال این شهروندان ایرانی هستند که از قِبل هزینه‌های گردش‌کار به صداوسیما پول تزریق می‌کنند. این پول که از طریق مالیات تامین می‌شود، به معنای دقیق کلمه مصداق بیت‌المال است و متعلق به همه ملت ایران، نه‌تنها یک جریان خاص. بنابراین انتظار منطقی آن است که صداوسیما از آن همه باشد، نه یک جریان خاص. حال آنکه حتی به این رویکرد بی‌طرف نزدیک هم نمی‌شوند و این شیوه به اعتقاد من، مصداق آشکار سوءاستفاده از بیت‌المال است. فراموش نکنیم که همین دولت و ما در مجلس هستیم که هرسال، بودجه سنواتی و پول بیت‌المال را در اختیار این سازمان قرار می‌دهیم تا با استفاده از اقدام به فرهنگ‌سازی در امور مختلف کرده و سطح فرهنگی جامعه و شهروندان را ارتقا ببخشد. حال آنکه این فرهنگ‌سازی حلقه مفقوده در عملکرد صداوسیما است.

درخواست فرصت برای دفاع

روزنامه آفتاب یزد در مطلبی با طرح سوال مبنی بر چرا تلویزیون فرصت دفاع نمی‌دهد؟ به درخواست پروانه سلحشوری، علی مطهری و... و. برای دفاع، پرداخت و نوشت: تلویزیون طی چند روز گذشته در برنامه‌هایی مانند اخبار ۲۰:۳۰ و یا میزگردی در شبکه ۳ سیما، بسیاری از چهره‌ها و رسانه‌های اصلاح‌طلب را به دروغگویی و البته عامل تحریک جو موجود در ماجرای سحر خدایاری متهم ساخت، دراین بین مشخصا از رسانه خبر آنلاین و همین طور چهره‌هایی مانند پروانه سلحشوری و علی مطهری نمایندگان فراکسیون امید به عنوان کسانی که به نشر اکاذیب پرداخته و با این عمل جو کشور را متشنج کردند نام برد. اظهاراتی توهین آمیز از سوی رسانه ملی علیه چهره‌های حقیقی و حقوقی و متهم کردن آن‌ها در تلویزیون به دروغگویی که البته با واکنش‌های کسانی که مورد توهین قرار گرفتند نیز همراه شد.

دراین باره پروانه سلحشوری در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان صداو سیما نوشت: خواهشمند است مطابق با ماده واحده مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام ترتیبی اتخاذ فرمایید تا به مدت دو برابر زمانی که درباره اینجانب در برنامه‌های آن سازمان نشر اکاذیب شده، فرصت برای تنویر افکار عمومی داشته باشم.

اما دراین میان نامه علی مطهری به رئیس سازمان صداو سیما نیز از جهاتی دیگر قابل توجه است. او دراین نامه نوشته است: ترتیبی اتخاذ کنید که اینجانب به مدت دو برابر زمانی که درباره این بنده به تصریح و به تلویح نشر اکاذیب کردند، در همان زمان از شبانه روز در شبکه ۳ سیما به طور زنده از خود دفاع کنم. امیدوارم این درخواست به سرنوشت درخواست مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی بعد از مناظره کذایی انتخابات سال ۸۸ دچار نشود.

ولی اظهارات علی مطهری به دو نکته اساسی اشاره دارد؛ نخست اینکه او از دوبرابر زمانی که در تلویزیون به او اتهاماتی وارد آمده است می‌گوید که به عنوان مدت زمان دفاع باید دراختیار او قراربگیرد تا درصداو سیما به دفاع از خود بپردازد. این اظهارات وی عطف به ماده واحده مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام است که در آن این اجازه داده شده است که اگر علیه یک شخص در رسانه‌ای مثل تلویزیون اهانت یا اتهاماتی وارد می‌شود این فرد دوبرابر آن را دررسانه نسبت به اتهامات پاسخگو باشد.

نکته دوم ادعاهای مطهری دراین نامه رجوعش به یک حادثه تاریخی است و آن مناظره‌های ریاست جمهوری در سال ۸۸ است که در آن اتهامات مختلفی به آیت الله هاشمی یا ناطق نوری زده شد اما صدا و سیما به آن‌ها برای دفاع از خودشان زمان نداد.

تخریب‌های سازمان یافته

در بخشی از گزارش منتشر شده در روزنامه ایران می خوانیم: برنامه «بدون توقف» که بیش از یک سال است هر شب، به‌جز شب‌های مناسبتی از شبکه سوم سیما پخش می‌شود، به گونه‌ای چینش و مدیریت می‌شود که در نهایت تیغ نقدی غیرمنصفانه یا تخریب و تحریفی آشکار را روانه دولت کند. این رویه در شش ماه گذشته شدت گرفته است، امری که می‌توان آن را با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی تفسیر کرد.

رسانه های اصولگرا

 انتقاد از بیانیه وحید جلیلی

روزنامه فرهیختگان در گزارشی با عنوان احمدی‌نژادیسم به نفع حفظ وضع موجود تلویزیون، نوشت: چرا اقدامات اخیر وحید جلیلی راهبرد نقد عملکرد مدیران رسانه ملی را به حاشیه می‌برد.

بحث‌های عمومی‌شده‌ اخیر که با تابلوی «نقد عملکرد صداوسیما» برافراشته و معرفی می‌شوند، پهنای بی‌کرانی از مفاهیم و مباحث سیاسی- اجتماعی مهمی را دربر می‌گیرد. ظاهر ماجرا یک گفت‌وگوی فنی درباره ماموریت‌های فرهنگی یک سازمان استراتژیک حاکمیتی است، اما در بطن واقعیت و در عمق گفته‌های چهره‌های شهیر شروع‌کننده‌ این «عملیات»، ظرایف کمتر دیده‌شده‌ و تاریخی وجود دارد. در ۱۰ روز گذشته کش‌وقوس‌های فراوان حول ماجرا صورت گرفته است، بررسی موضع‌گیری‌های له یا علیه «وحید جلیلی» نشان می‌دهد جای یک صورت‌بندی کلان درباره موضوع همچنان خالی است.

هسته مرکزی بیانیه جلیلی اینجاست، یعنی چون صداوسیما به‌عنوان یکی از مجموعه‌های زیر نظر دفتر رهبری سریالی در شبکه یک ساخته که خوب نیست «معاون بررسی بیت» که اتفاقا سال‌ها «وحید جلیلی» همکار وی بوده، مقصر اصلی است. چون جناب جلیلی با دقتی مثال‌زدنی مسئولیت را از دوش مدیران سال‌های متمادی تلویزیون برداشته‌اند و می‌گویند مشکل جای دیگری است! معنای صریح این استدلال این است که راه‌حل جلیلی برای بهبود صداوسیما بعد از سال‌ها تحقیق و بررسی در مدیران اصلی رسانه ملی نیست. جناب جلیلی لباس فرهنگ را از تن بیرون کرده و موضعی سیاسی گرفته... ه. جلیلی خواب نیست، خودش را به خواب زده! برای همین اسم «دستگاه تخریبش» را «امر به معروف» می‌گذارد، چه داستان رقت‌انگیزی! در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن منظور جناب جلیلی این است که کل کار را به ما بدهید، چون در حال حاضر شبکه افق با دستگاه فکری دفتر «راه» اداره می‌شود و برنامه‌هایی دیگر در چندین شبکه دیگر هم برای این دوستان است. منظور خوش‌بینانه جلیلی این است که بقیه تلویزیون را به ما بدهید، یعنی مدیریت فکری جشنواره عمار و شبکه افق بر تمام تلویزیون حاکم شود. میزان بیننده فعلی افق و برنامه‌هایی با ایده «جلیلی» آینده این صداوسیما را نمایان می‌کند، توضیح دیگری نیاز نیست! برای حالت بدبینانه هم باید به زمان انتشار بیانیه خشونت‌بار جلیلی توجه کرد، در طول دو سال اخیر راهبرد اصلی احمدی‌نژاد روی تخریب دفتر رهبری بوده است، مواضع متعدد شخص محمود احمدی‌نژاد، گفت‌وگوی اخیر ویدئویی داوری با سرافراز با طرح اتهاماتی سنگین علیه منسوبان رهبری و کتاب اینترنتی اخیر سرافراز که دفتر رهبری را متهم به انواع و اقسام اتهامات می‌کند و با استقبال رسانه‌های ضدانقلاب مواجه شد را کنار این موضع جلیلی بگذارید.

 انتقاد از کم کاری صدا و سیما در فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات

 به گزارش مشرق نیوز، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ما در چهار ماهه اول سال جاری بر اساس آمار دریافتی از پزشکی قانونی بالغ بر ۵ هزار و ۸۳۳ نفر از هموطنان در جاده های کشور و یا در معابر شهری بر اثر تصادف جان خود را از دست دادند. رئیس پلیس راهور ناجا افزود: در این چند ماه اخیر ۴۵ تا ۶۵ نفر در کشور بر اثر تصادف جان خود را از دست می دهند یعنی تقریبا هر ساعت ۲ نفر  جان خود را از دست می دهند. هادیانفر تاکید کرد: از کم کاری صداوسیما گلایه مند هستیم چراکه به وظیفه خود عمل نمی کنند و خواهش میکنیم در بحث فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات تمامی دستگاه ها را کمک کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha