عبدالمجید خشنود روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه وآموزش ایرنا در آستانه سال تحصیلی جدید در خصوص اهم فعالیتهای معاونت دانشجویی این دانشگاه اظهار کرد: این دانشگاه دارای ظرفیت حدود دو هزار دانشجوی خوابگاهی است که از این تعداد حدود ۶۰۰ دانشجوی دختر و ۱۴۰۰ دانشجوی پسر است.
وی افزود: با توجه به اینکه جمعیت قابل توجهی از پسران حدود ۷۰۰ نفر در مجموعه سرای دانشجویی دانش ساکن هستند، تعمیرات و فضاسازی این مجموعه خوابگاهی در دستور کار معاونت دانشجویی قرار گرفت و تعمیر و تجهیز زیربنایی سرای دانشجویی دانش شامل سرامیک سازی کف اتاق ها و نقاشی و ایمن سازی رفت و آمد در راستای اجرای طرح HSE (ایمنی و سلامت) و نیز فضا سازی خوابگاه و تاسیس بوفه آن در فضای باز در طول تابستان جاری به انجام رسید.
خشنود گفت: در همین راستا با توجه به استفاده دانشجویان ساکن سرای دانش از سلف سرویس پردیس هوافضا و ریاضی، دانشگاه تعمیر و تجهیز این رستوران را که سال ها به انجام نرسیده بود را پیگیری و تغییرات قابل توجهی در آن چه به لحاظ زیربنایی و فضاسازی با حمایت دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان ایجاد کرد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی تصریح کرد: از سال ۹۷ تلاش همه جانبه ای برای توسعه و تثبیت موضوع ایمنی و سلامت مطابق استانداردهای لازم و قانونی در معاونت دانشجویی دانشگاه آغاز شده است. در قرارداد همکاری با یکی از شرکت های عامل HSE از همه اماکن دانشجویی شامل خوابگاهها، رستوران ها و اماکن ورزشی بازدید به عمل آمد و از آن بازدید گزارش تهیه شد.
خشنود گفت: تلاش برای توسعه و تثبیت ایمنی و سلامت مطابق استانداردهای لازم و قانونی و آموزش کلیه کارکنان در قالب کارگاههای فشرده ایمنی و سلامت( HSE ) از مهمترین برنامههای اجرا شده در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی است.
این عضو هیات علمی ادامه داد: آموزش همه کارکنان معاونت دانشجویی در قالب کارگاه های فشرده ایمنی و سلامت (HSE) در تابستان جاری انجام شد و شرکت مذکور رابط بین معاونت و کلیه پیمانکاران برای نظارت حقوقی و اجرایی بر موضوع ایمنی وسلامت تعیین شد. این پیمانکاران شامل پیمانکار حمل و نقل، پیمانکار غذا و برخی پیمانکاران تاسیسات و تعمیرات معاونت دانشجویی هستند.
خشنود گفت: تشکیل، ساماندهی و تثبیت ستاد نشاط دانشجویان سراهای دانشجویی در راستای برگزاری گلگشت های نشاط محور و کارگاه های مشاوره و نیز فضاسازی سراهای دانشجویی جزو برنامههای اجرایی این دانشگاه است.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی افزود: واگذاری تمام فرآیند تامین مواد اولیه، پخت و توزیع غذای دانشجویی به یکی از پیمانکاران دانشگاه های علوم پزشکی با هدف تامین بهداشت و تضمین ایمنی و سلامت غذا از برنامههای این معاونت در سال تحصیلی جدید است.
خشنود افزود: همچنین در این طرح ۵۰ درصد پخت غذا و به خصوص غذای بخشی از سراهای دانشجویی در محل متمرکز رستوران پیمانکار انجام می شود که همه استانداردهای لازم برای بهداشت و سلامت را دارد.
وی در خصوص بحث تغذیه در این دانشگاه گفت: تا سال ۹۶ تمام فرآیند تامین مواد اولیه، پخت و توزیع بر عهده دانشگاه و کارکنان آن بود که این موضوع مشکلات زیادی را با خود به همراه داشت و از نظر کیفیت با وجود تلاش کارکنان به حد مطلوبی نرسید.
خشنود ادامه داد: از سال ۹۷ به تدریج فرآیند واگذاری ۵۰ درصد سلف ها به پیمانکار شروع شد و در سال های ۹۷ و ۹۸، ۱۰۰ درصد تامین فرآیند مواد اولیه، پخت غذا و توزیع در اختیار پیمانکار قرار خواهد گرفت.
وی افزود: عمده غذای خوابگاهها در رستورانی متمرکز در بیرون دانشگاه و با استاندارهای مناسب پخت و توزیع میشود.
خشنود در خصوص ستاد حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی گفت و ادامه داد: ستاد نشاط افزایی از حدود یک سال پیش فعالیت خود را آغاز کرد و مجموعهای از همه عاملان فعالیت های فرهنگی و اردویی و اجرایی شامل مدیریت فرهنگی دانشگاه، جهاد دانشگاهی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تشکلهای شورای صنفی ستاد مشترکی را تشکیل و جلسات متعددی در سال ۹۷ برگزار کردند. برنامهریزی جامع گلگشتها و مراسم هایی با هدف افزایش نشاط هدفمند در حوزه دانشجویی به خصوص دانشجویان ساکن سراهای دانشجویی در ماموریت این مجموعه قرار گرفت و برنامههای اجرایی خوبی در این زمینه در سال ۹۸- ۹۷ اجرا شد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی خاطرنشان کرد: مجموعهای از گلگشتهای مختلف با محور تهران گردی انجام و رضایت مندی خوبی از طرف دانشجویان در این زمینه ایجاد شد. همچنین با توجه به تداوم فعالیت این ستاد برنامهریزی برای سال تحصیلی ۹۹- ۹۸ به خوبی انجام و برنامه جامع نشاط افزایی دانشجویان با محوریت دانشجویان سراهای دانشجویی تدوین خواهد شد.
وی همچنین تاکید کرد: بسته متنوعی از مجموعه گلگشتها، کارگاههای مشاوره و برخی فضاسازیها در خوابگاهها را که در تامین بودجه با مشکلاتی روبرو است، در نظر داریم.
نظر شما