عنایتالله رحیمی چهارشنبه در جلسه مجمع عالی خیرین فارس در شیراز، فارس را استانی خیرپرور دانست و افزود: بسیاری از خدمات مورد نیاز افراد نیازمند و کمتر برخوردار در این استان از طریق اقدامات خیرخواهانه و نیک اندیشانه خیرین تامین میشود.
وی، ایده تشکیل مجمع عالی خیرین را خوب توصیف کرد و ادامه داد: بیتردید وجود یک نقطه وحدت بخش در امور فرهنگی و اجتماعی، به تاثیرگذاری هر چه بیشتر آن فعالیت کمک میکند.
رحیمی، عضویت داوطلبانه، مشارکتی، خیرخواهانه، غیرانتفاعی و غیرسیاسی بودن را از ویژگیهای اصلی و پایهای خیریهها دانست و خواستار توجه به این موارد در اساسنامه مجمع عالی خیرین استان شد.
او گفت: مجمع عالی خیرین باید امر هدایت، کمک و پشتیبانی سایر مجامع خیریه استان را بر عهده بگیرد چرا که این حرکت با اساسنامه سایر مجموعهها مطابقت خواهد داشت.
رحیمی، خواستار پیگیری تصویب اساسنامه مجمع عالی خیرین استان در یک ماه آتی از سوی اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس دشد.
وی اضافه کرد: از آنجا که حضور مسئولان ارشد استان در مجمع خیرین میتواند روند پیشبرد امور را سرعت بخشد پیشنهاد میشود که نماینده ولیفقیه، استاندار و رئیس مجمع نمایندگان استان به عضویت این مجمع درآیند.
استاندار فارس افزود: قطعا اثرگذاری و نتیجه بخش بودن اقدامات این مجموعه سبب ترغیب و تشویق افراد برای عضویت در آن خواهد شد.
استاندار فارس همچنین خواستار تدوین برنامه و تعریف اهداف در مجمع عالی خیرین این استان شد و گفت: قبل از روی دادن حوادث غیر مترقبه باید چگونگی تقسیم وظایف و توانمندیهای هر یک از مجموعههای خیریه مشخص باشد تا شاهد اثرگذاری بیش از پیش این اقدامات نیکاندیشانه و داوطلبانه باشیم چرا که در شرایط بحرانی اگر کمکها منسجم و مدون باشد اثر بسیار مثبت خواهد داشت.
موازیکاری دستگاهها مشکل پیشروی خیرین
دبیر شورای عالی مجامع خیریه فارس هم، یکی از مشکلات پیش روی خیرین را موازیکاری و عدم هماهنگی دستگاههای اجرایی در پاسخگویی به استعلامها و تقاضاهای خیرین دانست و گفت: قطعا با حذف این موازیکاریها روند خدماترسانی خیرین در بخشهای مختلف سرعت خواهد گرفت و انرژی کمتری صرف خواهد شد.
محمدهادی ایمانیه افزود: یکی از خواستهای این مجمع ایجاد یک ساختمان واحد جهت تجمیع فعالیتهای انجمنهای خیریه استان است که البته ضرورت دارد قبل از هر اقدامی مشکل زمین حل و فصل شود.
۶۱۲۲/ ۲۰۲۷
نظر شما