به گزارش ایرنا، حسین نصیری روز شنبه در نشست خاکریزها و خودکارهای خونین با واکاوی معیارهای نشر رسانه ای اطلاعات در هشت سال دفاع مقدس اضافه کرد: حتی یک روز در دوران جنگ هانی زاده مرخصی نگرفت الان مدعیان زیادند. چیزی هم نخواست و حتی بابت نفوذی بودن به او شک داشتند.
وی ادامه داد: وقتی عکسهای کاظم اخوان را می دیدی همه گرد و خاک جبهه در عکسهایش مشهود بود یا نبی پور خبرنگار دیگری، بقدری آرام بود و أسلحه هم در دست می گرفت و آخرش در فتح المبین بی سر برگشت و آرپیچی به سرش اصابت کرد.
نصیری با بیان اینکه خبرگزاری هم برای جنگ آماده نبود با استناد به جمله ای از "استوارت بورگ"، ملت هایی که مردم را از نقد باز می دارند نمی توانند زمان نیاز از آنان کمک بگیرند، گفت: مردم ایران در جنگ همراه بودند.
وی تصریح کرد: کسی که نوشت خرمشهر خونین شهر شد رفتیم دادگاه او را از آنجا بیرون آوردیم که چرا چنین تیتر زد. هزینه این گونه اخبار با خبرگزاری بود و هزینه آن ها را خبرگزاری داد.
نصیری گفت: اگر یک پا جلوتر می گذاشتیم پدر ما را در می آوردند؛ در خبرگزاری ما کنار مردم بودیم؛ من در خبرگزاری کسی را ندیدم بابت جبهه رفتن حق ماموریت بگیرد.
وی افزود: نمیگویم نباید نقدی بر فعالیت رسانه ها در طول هشت سال دفاع مقدس نباید انجام شود و نقدی برآنها نیست اما بابت برای تولید بولتن های ویژه هزینه پرداخت می کردیم.
قائم مقام ایرنا در دوران جنگ تحمیلی اظهار کرد: رسانه ها قاعدتا افکار عمومی را حرکت می دادند نه مسئولان را. معتقدم تا زمانی که بچه ها جلو نروند اشتباه نکنند دست شان نلرزد نمی توانند موفق باشند گزارشی از سیستان رفتیم یک گروه گفتند امریکایی ها نوشتند یک گروه گفتند روس ها نوشتند یک گروه هم گفتند ساواک نوشت.
** با نشستن در خانههای مصادره ای نمیتوان از باکری سخن گفت
نصیری خاطرنشان کرد: کسانی که خانه های میلیاردی دارند و در خانه های مصادره ای نشستند چگونه می توانند از جنگ و امثال شهید باکری سخن بگویند؛ افرادی حق دارند راجع به جنگ بگویند که قشر متوسط هستند و فرزندانشان را می توانند اداره کنند نه اینکه بچه هایشان خارج نشین شوند.
نصیری با انتقاد از برخی سخنان که به دستاوردهای مطرح شده از جنگ بازمی گردد، گفت: مثلا اینکه می گویند اگر جنگ نبود سپاه شکل نمی گرفت دلیل قابل قبولی نیست.
نظر شما