عادل شفیعی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون در قرارگاه مرزی خسروی، ۱۰ گروه واکنش سریع جمعیت هلال احمر با ۱۰ دستگاه آمبولانس برای خدمات رسانی به زائران مستقر شده و همچنین یک تیم عملیاتی خواهران (توانا) نیز به صورت شبانه روزی در مرکز جمعیت هلال احمر قصرشیرین حضور دارد تا درصورت نیاز امدادرسانی لازم را انجام دهد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه ادامه داد: سامانه مخابراتی صوتی و تصویری و ماهواره ای نیز در قرارگاه مرز خسروی برای پوشش خدمات و عملیات جمعیت هلال احمر به مرکز نیز نصب شده است.
وی همچنین از اعزام یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به همراه تیم درمانی از دهم مهرماه به عراق برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی خبرداد.
شفیعی اظهار داشت: ۱۶ پایگاه جاده ای جمعیت هلال احمر بین شهری نیز از کنگاور تا مرز خسروی مستقر شده که این پایگاه ها به امکانات نجات و رهاسازی مصدومان تجهیز شده است.
دبیرستاد اربعین جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: علاوه بر قصرشیرین جمعیت هلال احمر شهرستان های سرپل ذهاب، گیلانغرب، اسلام آبادغرب و دالاهو نیز آماده باش هستند و امکانات و تجهیزات امدادی نیز در این شهرستان ها برای مواقع لزوم ذخیره شده است.
وی اظهار داشت: ۲ فروند بالگرد نیز در قرارگاه مرز خسروی و در فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه استقرار یافته و یک اردوگاه اضطراری اسکان زائران هم در صورت نیاز در قصرشیرین جانمایی و پیش بینی شده است.
وی گفت: در مجموع ۲ هزار نیروی جمعیت هلال احمر به صورت شیفتی شامل کارمند، داوطلب، عضو امدادگران و نجاتگران تا ۳۰ مهر ماه و پایان ایام اربعین به ارائه خدمات رسانی به زائران می پردازند.
مرز خسروی به عنوان نزدیکترین مسیر عبور زوار عتباتعالیات به عراق مطرح بوده که بعد از سالها انتظار ۱۵ شهریور امسال با حضور وزرای کشور ایران و عراق بازگشایی شد، به همین جهت مسئولان استان تمام تلاش خود را برای میزبانی هرچه بهتر از زوار به کار گرفته اند.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه از کشورمان به بغداد پایتخت کشور عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد، عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال ۷۷ در نقطه صفر مرزی آغاز شد و در سال ۸۱ با ۷۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
۳۰۱۲/۸۰۶۶