دیدگاه استاندار کرمانشاه در خصوص مبانی توسعه ای اسلام‌آباد غرب

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه از کندی پیشرفت پروژه پتروشیمی اسلام آباد غرب به عنوان یک طرح حیاتی ابراز نگرانی کرد و تأکید کرد که تأخیر در اجرای این پروژه می‌تواند فرصت‌های اقتصادی و توسعه‌ای منطقه را به خطر اندازد.

به گزارش ایرنا، منوچهر حبیبی عصر امروز پنجشنبه در شورای اداری اسلام آباد غرب همچنین بر بهبود سیمای شهری و توسعه اقتصادی شهرستان در ابعاد مختلف کشاورزی و صنعتی تاکید و از این منطقه به عنوان یکی از نقاط مستعد استان کرمانشاه با مزیت نسبی فراوان یاد کرد و گفت: تاریخچه مقاومت و ایثارگری مردم اسلام آباد غرب دلیل خوبی بر سرمایه انسانی به عنوان مولفه و عامل اصلی توسعه و پیشرفت منطقه است.

وی با یادآوری وقایع مهم سال ۱۳۶۷ اسلام آباد غرب و عملیات مرصاد به عنوان یکی از برگ های مهم تاریخ انقلاب اسلامی ایران ابراز کرد که این شهرستان به عنوان یک کانون مهم در مقابله با منافقین و دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شود چراکه کمین‌گاه مرصاد تار و پود منافقین را در هم شکست و پس از آن این گروهک تروریستی به شدت متفرق شد.

دیدگاه استاندار کرمانشاه در خصوص مبانی توسعه ای اسلام‌آباد غرب

استاندار کرمانشاه در ادامه بر اهمیت نظارت و پیگیری در مدیریت اقتصادی تأکید کرد و گفت: مدیریت دارای ۲ وجه اساسی شامل پیگیری و نظارت است؛ این ۲ اصل مهم باید به طور جدی توسط تمامی مدیران استان دنبال شود.

حبیبی همچنین به عهد خود با مدیران استان اشاره کرد و گفت: عهد من با مدیران یک‌ساله است و شاخص‌هایی برای ارزیابی عملکرد آن‌ها تعریف کرده‌ایم؛ پس از یک سال میزان جذب اعتبارات ملی و پیشرفت دستگاه‌ها در حوزه‌های مختلف مورد بررسی قرار خواهد گرفت؛ اگر شاخص‌ها محقق نشود، تغییر مسیر با مدیران اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.
وی همچنین بخش خصوصی را ناجی اقتصاد کشور دانست و گفت: منابع مالی دولت محدود است و اتکا به این منابع نمی‌تواند پاسخگوی حجم کارهایی باشد که مردم مطالبه دارند؛ سرمایه‌گذاری بخش خصوصی می‌تواند بهبود قابل توجهی در اقتصاد و معیشت مردم ایجاد کند.

استاندار کرمانشاه همچنین بر لزوم حمایت از مدیران واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاران تأکید کرد و گفت: همراهی با بخش خصوصی باید به گونه‌ای باشد که کارها سریع‌تر انجام شود و ارتباط تنگاتنگی میان آن‌ها و مدیران برقرار گردد؛ رونق اقتصادی استان و کشور در گرو سرمایه‌گذاری است.

دیدگاه استاندار کرمانشاه در خصوص مبانی توسعه ای اسلام‌آباد غرب

تأکید استاندار کرمانشاه بر بهبود سیمای شهری و توسعه اقتصادی در اسلام‌آباد غرب

استاندار کرمانشاه در ادامه نشست خود بر اهمیت بهبود سیمای شهری اسلام آباد غرب و افزایش رضایتمندی مردم تأکید کرد.
حبیبی با تصریح بر اینکه سیمای شهر باید جذاب و شاداب باشد، گفت: مردم شبانه‌روز با سیمای شهری ارتباط دارند و حداقل سالی یک بار باید فضایی جدید و دلپذیر را تجربه کنند تا در روحیه و شادابی عمومی تأثیرگذار باشد.

استاندار کرمانشاه همچنین به لزوم شناسایی و رفع گره‌های ترافیکی اشاره کرد و افزود: این موضوع می‌تواند با مجوزهای کمیسیون‌های استانی به راحتی حل شود؛ ورودی و خروجی‌های شهر پیشانی آن هستند و هر زائر یا مهمانی که وارد شهر می‌شود، مسوولان را (بر اساس چهره شهر) قضاوت می‌کنند.

حبیبی در ادامه به منطقه ویژه اقتصادی اسلام‌آباد غرب اشاره کرد و گفت: این منطقه می‌تواند اقتصاد منطقه را متحول کند و باید با حمایت همه‌جانبه از بخش خصوصی اداره شود؛ الحاق شهرک صنعتی به این منطقه بسیار حائز اهمیت است و باید اراضی ملی اطراف آن نیز به آن ملحق و موانع سرمایه‌گذاری رفع شود.

وی همچنین درباره پتروشیمی اسلام‌آباد که به عنوان یک پروژه بزرگ با ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شناخته می‌شود، ابراز نگرانی کرد و گفت: این پتروشیمی تنها ۳۷۰ نیرو دارد که با حجم سرمایه‌گذاری آن تطابق ندارد؛ پیشرفت فیزیکی پروژه ۳۱ درصد است که قابل دفاع نیست؛ مشکل اصلی مدیریت است و اولین قدم (مدیریت استان) تعیین تکلیف مجموعه مدیریتی خواهد بود.

استاندار کرمانشاه در ادامه به نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: سه هزار و ۴۰۰ نفر متقاضی مسکن در اسلام‌آباد غرب وجود دارد؛ زمین ۴۹ هکتاری امیرآباد موقعیت خوبی دارد و باید آماده‌سازی این سایت‌ها با پیگیری مدیران کل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انجام شود تا روند ساخت و ساز شتاب گیرد.

وی همچنین بر ضرورت ساخت مصلی در اسلام آباد غرب برای فعالیت‌های فرهنگی - مذهبی تأکید کرد و گفت: توافقی برای تأمین اعتبار لازم صورت گرفته است؛ همچنین بیمارستان دومین شهرستان استان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و باید مشکلات آن حل شود.
حبیبی با اشاره به پروژه‌های مختلفی که از آن‌ها سرکشی کرد ابراز داشت: باید به سمت کشاورزی هوشمند حرکت کنیم و گلخانه کوثر در اسلام آباد غرب نیازمند حمایت است تا بتواند به اهداف خود دست یابد.

اسلام‌آباد غرب سینه ستبر کرمانشاه و نیازمند توجه ویژه به مشکلات اساسی است

امام جمعه اسلام‌آباد غرب هم در سخنانی تأکید کرد که اگر کرمانشاه سینه ستبر ایران اسلامی است، اسلام‌آباد غرب نیز سینه ستبر این استان به شمار می‌رود.
حجت‌الاسلام احمد زارعی با اشاره به مشکلات این شهرستان گفت: یکی از مهم‌ترین نیازهای مردم ساماندهی بیمارستان اسلام آباد و البته نیازمند توجه فوری و جدی است.

او از منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه تقدیر کرد و گفت: استاندار از بدو ورود به استان ثابت کرده که اهل کار و تلاش است.

دیدگاه استاندار کرمانشاه در خصوص مبانی توسعه ای اسلام‌آباد غرب

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با تأکید بر توانمندی‌های استاندار کرمانشاه گفت: استاندار جدید فردی فنی، سختکوش و اجرایی است و مجمع نمایندگان از انتصاب ایشان خوشحال هستند.

مجتبی بخشی‌پور به وضعیت اقتصادی، به ناترازی‌ها، نظام بد مالیاتی و تحریم‌های ظالمانه اشاره و اظهار کرد: این عوامل باعث استقراض از بانک مرکزی و انتشار اوراق قرضه شده که نتیجه‌اش افزایش تورم در جامعه است؛ برای حل مشکلات نیازمند همت ملی از سوی هر سه قوه هستیم.

وی گفت: ساماندهی وضعیت پتروشیمی و بیمارستان، نهضت ملی مسکن اشاره کرد و توسعه زیرساخت های جاده ای مهمترین خواست مردم و نیازهای شهرستان اسلام‌آباد غرب است.

دیدگاه استاندار کرمانشاه در خصوص مبانی توسعه ای اسلام‌آباد غرب

حمید کرمی فرماندار شهرستان اسلام‌آباد غرب هم طی سخنانی به اهمیت جغرافیایی و راهبردی شهرستان اشاره کرد و گفت: از حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت شهرستان حدود ۵۰ هزار نفر در روستاها سکونت دارند و از نظر وسعت و جمعیت دومین شهرستان استان کرمانشاه هستیم.

حمید کرمی، تاریخ اسلام آباد غرب را پرافتخار عنوان کرد و افزود: یک هزار و ۲۸۲ شهید، ۲هزار و ۶۲۶ جانباز و ۱۸۳ آزاده سرافراز و ۱۰۰ نوبت حمله موشکی دشمن بعثی به این شهرستان سند پرافتخار ایثار و مقاومت آن است.

فرماندار گفت: ۲ شهرک صنعتی با ۵۷ واحد صنعتی در اسلام آباد غرب وجود دارد که از این تعداد ۴۰ واحد فعال هستند و بقیه واحدها برای خروج از رکود نیازمند سرمایه در گردش هستند.

دیدگاه استاندار کرمانشاه در خصوص مبانی توسعه ای اسلام‌آباد غرب

وی افزود: اسلام‌آباد غرب دارای ۱۰۶ هزار هکتار اراضی کشاورزی و ۲۶ هزار هکتار مرتع است و ظرفیت‌ بالای تولیدات دامی نیز دارد ضمن اینکه در کرویدور اصلی ارتباطی استان کرمانشاه می تواند به فرصت های گردشگری کمک کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha