سیف الله ابوترابی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: این افرادمی توانند آخرین نشانی محل سکونت خودرا با مراجعه به نشانی www.sabteahval.ir به صورت رایگان ثبت کنند.
وی تاکید کرد: لازم است افراد نشانی محل سکونت خود را در این سامانه ثبت کنند، زیرا از این پس خدمات دستگاههای مختلف بر اساس نشانی ثبت شده در این سامانه ارائه می شود و دستگاه ها نیز موظف هستند آخرین استعلام نشانی افراد برای ارائه خدمت را از سازمان ثبت احول دریافت کنند.
سخنگوی سازمان ثبت احوال با اشاره به اینکه اساس اعلام نشانی هموطنان بر خود اظهاری است، تصریح کرد: بنابر این هموطنان دقت داشته باشند که نشانی درست خود را در پایگاه ثبت احوال ثبت کنند تا برای دریافت خدمات دیگر دستگاه ها با اشکال مواجه نشوند.
ابو ترابی گفت: سامانه ثبت و تغییر نشانی از سال ۱۳۷۶ با توجه به قانون اختصاص شماره ملی و کد ملی و کد پستی که همه دستگاهها ملزم به استفاده از اطلاعات پایگاه جمعیتی ثبت احوال بودند، مطرح بود و سرانجام دردی سال گذشته به مناسبت روز ملی ثبت احوال و یکصدومین سال تاسیس این سازمان آغاز به کار کرد.
وی گفت: در این سامانه نشانی و مکان افراد در کنار شماره ملی و کدپستی آنها قرار گرفته است و این اطلاعات به روزرسانی می شود.
سخنگوی سازمان ثبت احوال تصریح کرد: درسال گذشته شورای اجرایی فناوری اطلاعات مصوبهای ابلاغ کرد که به موجب آن تکلیف شد همه دستگاههای اجرایی مکلفند نشانی و کدپستی افراد را فقط از سازمان ثبت احوال استعلام کنند. این تحول بزرگ باعث میشود که تمام نشانی ها از فرمهای کاغذی و کاربرگهای الکترونیکی حذف شود و این اقدام میتواند در جهت توجه به حقوق شهروندی افراد و شناسایی جمعیت و مهاجرت جمعیت موثر باشد.
سخنگوی سازمان ثبت احوال اعلام کرد: از این به بعد ملاک نشانی افراد برای برخورداری از خدمات اداری و دولتی، نشانی ثبت شده در پایگاه سازمان ثبت احوال خواهد بود و برای هر فرد ایرانی در کنار کد ملی یک نشانی که آخرین نشانی فرد نیز هست، ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۹۰ دستگاه اجرایی به پایگاه اطلاعات جمعیتی به صورت برخط دسترسی دارند و همچنین ۲۰۰ هزار نقطه در کشور در لحظه استعلام های هویتی را پاسخ می دهیم.
نظر شما