طرح ۹ ماهه دولت سودان شامل اصلاح الگوی مخارج دولت و ارائه راهکار برای کاهش تورم خواهد بود.
البدوی که با خبرگزاری رویتر گفت و گو می کرد در توضیح بیشتر این طرح افزود، همه مردم سودان باید برای نجات اقتصاد کشور تلاش کنند، اکنون سودان به عزم همگانی نیاز دارد.
وی افزود: اصلاح جامع اقتصاد کشور، توسعه توانمندی های اقتصادی کشور و برنامه های ریاضتی از اولویت های اقتصادی کشور در سال های آینده خواهد بود.
پیشتر نیز عبدالله حمدوک نخست وزیر سودان در دیدار با مدیران ارشد بانک جهانی گفته بود: دولت آماده است در راستای مصالح سودان با بانک جهانی همکاری کند.
البدوی در پایان مصاحبه خود با رویترز تاکید کرد: هدف از ارائه طرح نه ماهه، کاهش فقر و بیکاری، ایجاد شغل، افزایش درآمد طبقات ضعیف و حمایت از مناطق جنگ زده خواهد بود.
سودان از ۱۹ دسامبر ۲۰۱۸ (۲۸ آذر ۹۷) شاهد اعتراضات مردمی به علت افزایش قیمت نان بود؛ این اعتراضها به سرعت رنگ و بوی سیاسی به خود گرفت و معترضان خواستار سرنگونی دولت البشیر شدند.
دولت البشیر سرانجام ۲۲ فروردین ماه با دخالت ارتش این کشور سرنگون و پس از آن، ارتش سودان با تشکیل نهادی با عنوان شورای نظامی انتقالی به ریاست ژنرال "عبدالفتاح البرهان" قدرت را در دست گرفت. اما مردم سودان بار دیگر با اعتراض علیه شورای نظامیان خواستار کناره گیری آنان از قدرت و واگذاری آن به غیر نظامیان شدند.
شورای نظامی انتقالی سودان و "نیروهای آزادی و تغییر" ۲۶ تیر ماه با حضور میانجی های آفریقایی و اتیوپیایی، سند توافق سیاسی را در دوره انتقالی امضا کردند.
این سند در خصوص نحوه مدیریت کشور در دوره سه ساله انتقالی است و توافق شد که دو شورا (شورای حاکم و شورای وزیران) تشکیل شود.
نظر شما