به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان محیط زیست، رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیط بان در این خصوص گفت: در این برنامه آموزشی، جمعی از اساتید حوزه محیط زیست و غارها، مبحث "محیط زیست غارها و اهمیت حفاظت از آنها" را تشریح میکنند.
آرش یوسفی با اشاره به نقش و کارکرد غارها در زمینه های مختلفی همچون زمینشناختی، زیستشناختی و محیط زیستی، تاریخی و باستانشناسی، طبیعتگردی و غارنوردی، گفت: غارها جزو ذخایر طبیعی و ملی کشورها محسوب میشوند و منابعی غنی از آب، هوا و جذب گردشگر هستند؛ از این رو همواره مورد توجه قرار دارند.
وی افزود: دوم مهرماه در تقویم کشور به عنوان روز غار پاک نامگذاری شده و این مسأله اهمیت غارها را نشان میدهد و در این برنامه از زنگ آموزش که با همکاری انجمن غار و غارشناسی و کارگروه ملی غارشناسی کشور تدارک دیده شده است، موضوعاتی همچون کارست ها و آبهای زیرزمینی، محیط زیست غار و نحوه حفاظت از آن ها و همچنین تاریخچه روز غار پاک برای حاضرین تبیین میشوند.
شرکت برای عموم در این برنامه از زنگ آموزش آزاد است.
اثرات تغییرات اقلیمی بر جوامع انسانی و تمدنها، خشک شدن تالابها و ژینایی رودخانهها و درسهای محیط زیستی زلزلهها و بررسی مسایل زیست محیطی دریای خزر؛ برخی از موضوعات زنگ آموزشی سازمان محیط زیست بود که تاکنون برگزار شده است.
نظر شما