به گزارش ایرنا، محمد مخبر روز سهشنبه در بازدید از مرکز نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه به اجرایی شدن پنج هزار طرح کوچک و بزرگ در استان کرمانشاه خبر داد و افزود: بخشی از این طرحها و تسهیلات برای کمک و پشتیبانی از نخبگان در مناطق محروم است که در قالب شرکتهای دانشبنیان کارهای بزرگی انجام دادهاند.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز در جریان این بازدید به خبرنگار ایرنا گفت: با قول مساعد آقای مخبر، سقف تسهیلات برای شرکتهای دانشبنیان از ۴۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.
معصومه خاناحمدی از پیشنهاد برای آموزش ۸۰۰ نفر در ۲ حوزه قطعات الکترونیکی و ادوات کشاورزی به ستاد اجرایی امام (ره) خبر داد و گفت: از این ۸۰۰ نفر حداقل نزدیک به ۲۰ درصد آنها منجر به شرکتهای فناور و اشتغالهای پایدار میشود.
پارک علم و فناوری کرمانشاه از سال ۸۵ شروع به فعالیت کرده و در این مدت بیش از ۵۵۰ شرکت و واحد فناور از خدمات آن بهرهمند شدهاند.
این پارک با ۳۰۰ شرکت فعال، ۲ هزار نفر اشتغال زایی مستقیم و ۱۵۰ میلیارد تومان صادرات در سال گذشته در میان پنج پارک برتر کشور قرار دارد.
اکنون هفت مرکز رشد، چهار کانون شکوفایی و خلاقیت، یک مرکز شتاب دهنده، سه مرکز نوآوری، مرکز تولید پویانمایی و گیم، دبیرخانه مدیریت شرکت های دانش بنیان استان، صندوق پژوهش و فناوری و دفتر مالکیت فکری در زیرمجموعه پارک علم و فناوری استان کرمانشاه فعال است.
۳۲۰۳/۸۰۶۶